SKEDSMO VISEKLUBB JUBILEUM

ONS 11. MAI KL. 19.30 CONNECT BILLETTER KR 250,-

Kjøp billett

Skedsmo Viseklubb er en av Norges eldste aktive viseklubber. I 2022 fyller viseklubben 50 år og feirer like godt det runde året med en jubileumskonsert på Lillestrøm Kultursenter.

Konserten vil bli en reise i viseklubbens historie, men også vise frem de fine låtskriverne som er aktive der i dag. Og kanskje blir det musikalske gjester også.

Det gror godt i viseklubben som i disse dager består av over 200 medlemmer. De har til vanlig sitt tilholdssted under Kulturpubens tak der du ofte kan høre det øves flittig på Viseloftet eller synges og spilles fra scenekanten, et steinkast unna Lillestrøm stasjon.

Skedsmo Viseklubb har som mål at stadig flere skal oppleve at visen eller sangen berører og skaper glede. Det er høyt under taket og plass til alle. Man baserer seg på en vid definisjon av hva en vise er og er opptatt av å bevare viseskatten her hjemme.

Det er stor aktivitet i viseklubben som i dag har ca. 30 - 40 aktive medlemmer til enhver tid, som deltar og bidrar på konserter (også allsang), sang på institusjoner, åpen mikrofon, øvinger, låtskriververksted, gitarkurs m.m. Du finner viseklubben også på Facebook .

Arrangør: Skedsmo Viseklubb

Billetter kr 250,-

FORESTILLINGER:

Onsdag 11. mai kl. 19.30 Kjøp billett