SINSEN UNGDOMSKORPS 60 ÅR

LØR 14. OKT KL. 17.00 Teatersalen BILLETTER KR 400,-

Kjøp billett Legg til i kalender

Vi i Sinsen Ungdomskorps inviterer til jubileumskonsert hvor temaet er kjærlighet – vår kjærlighet til musikken.

Det blir solister, dans og masse bra musikk gjennom kvelden. Vi skal blant annet innom Earth, Wind & Fire, Chicago, Andrea Bocelli, Jennifer Lopez, Queen, Pink og mange flere. Under ledelse av Frank Dufseth Brodahl, vil vi ta deg gjennom en konsert du sent vil glemme!

Sinsen Ungdomskorps er blant de mest profilerte korpsene her i landet. I våre hvite og svarte uniformer er vi synlige i bybildet i Oslos gater med vår drilltropp bestående av barn og voksne. Mest kjent er vi nok for våre opptredener på Ullevål Stadion, men vi utøver også annen type musikk både med og uten profilerte musikere. Vi har fokus på å vise at korpsmusikk kan brukes i flere utradisjonelle sammenhenger, og samtidig være et forbilde for barn og unge.

Litt om vår gjestevokalist:
Frode Vassel er født og oppvokst utenfor Bergen, men har halve livet vært bosatt i Oslo. Han har reist rundt i Europa og stått på Eurovision-scenen med flere kjente norske artister, vært korist i flere MGP-finaler og stått bak mikrofonen i flere sesonger av Skal vi danse. Han har solid solisterfaring og musikalsk bakgrunn, og har sunget med en lang rekke kjente norske artister som Ylvis, Maria Mena og Åge Sten Nilsen. Våren 2021 både briljerte og imponerte han i The Voice på TV 2 og i 2022 gikk han til finalen i MGP, denne gangen som soloartist.

Litt om vår musikalske leder:
Frank Dufseth Brodal har vært musikalsk leder i Sinsen Ungdomskorps siden 2006. Han er en anerkjent trompetist i inn- og utland, med flere TV-opptredener. Frank er fast ansatt i Det Norske Blåseensemble og jobber som dirigent, solist og arrangør i det profesjonelle så vel som i det frivillige musikklivet.

Arrangør: Sinsen Ungdomskorps

Billetter kr 400,- / barn (12–18 år) kr 150,- / barn under 12 år gratis

ARRANGEMENT: