ROMERIKE SPAREBANK PRESENTERER JULESKURKEN

TOR 7. DES KL. 18.00 Stjernesalen BILLETTER KR 100,-

Kjøp billett Legg til i kalender

En morsom og spennende julemusikal for hele familien!

Familiemusikalen «Juleskurken» er årets juleforestilling på Lillestrøm Kultursenter. Det er niende gang forestillingen settes opp hos oss. «Juleskurken» er proppfull av humor, fengende musikk og dyktige skuespillere som skildrer kampen mellom det gode og det onde. Forestillingen er en helaftens julemusikal for store og små i alderen 3–100 år.

Handlingen er fylt med spenning, moro og musikk – og fremfor alt julestemning!

Juleskurken en sentral skikkelse i stykket. Hans eskapader skaper både forvirring og fortvilelse, spesielt hos Julenissen som selv havner i trøbbel.

Det hele starter hjemme hos Ingrid og pappaen hennes lille julaften. Ingrid er utålmodig og venter på at julaften skal komme med pakker og stas. Etter at Ingrid, pappa og farmor har sovnet gjør den fryktede Juleskurken sitt inntog i huset. Sammen med sin assistent Piperenseren stjeler han alle pakkene som ligger under treet.

Juleskurken og Piperenseren jobber egentlig sammen med de andre lekemakerne og er travelt opptatt med å gjøre ferdig alle pakkene som skal i sekken til Julenissen. Juleskurken er lat og gidder ikke å jobbe selv, derfor stjeler han heller gaver som han putter i sekken til Julenissen. Julenissen og lekemakerne aner ingenting om Juleskurkens dobbeltliv. De tror han er en helt vanlig, men dog noe lat, lekemaker. Riktignok har de alltid lurt på hvordan Juleskurken kan vente helt til den siste natten med å jobbe, men de har slått seg til ro med forklaringen om at han lager sine leker etter at alle de andre har sovnet lille julaften.

De virkelige problemene oppstår når Julenissen er ute og leverer julegaver til barna på julaften. Da oppdager både han og de andre at det er noe som ikke stemmer. Dermed starter jakten på Juleskurken! 

Idé og originalmanus: Jan M. Moberg
Musikk og arrangement: Arne Iversen

Forestillingen varer i ca. 2 timer og 15 min. inkl. pause

Arrangør: Lillestrøm Kultursenter etter avtale med Wonder Works AS

Billetter til Romerike Sparebanks kunder kr 100,- / maks 4 billetter pr. kunde

Juleskurken er støttet av Lillestrøm Delta, IOGT Concordia og Lillestrøm kommune.

ARRANGEMENT: