PRØVEFORESTILLING FAMILIEMUSIKALEN OLIVER

ONS 1. MAR KL. 18.00 Stjernesalen BILLETTER KR 150,-

Kjøp billett Legg til i kalender

FORESTILLING FOR SPESIELT INVITERTE!

Den populære familiemusikalen OLIVER! har gått sin seiersgang verden over, og nå står endelig Lillestrøm Kultursenter for tur. Et ensemble bestående av 20 barn og 15 voksne vil levendegjøre Charles Dickens tidløse karakterer i historien om fattiggutten Oliver og hans vei gjennom et ubarmhjertig rått og skremmende 1800-talls London.

Historien om Oliver lar oss bli kjent med de svakeste i samfunnet, de som befinner seg nederst på den sosiale rangstigen. Men selv om det er tilfeldigheter som har ført til deres liv i fattigdom, står de opp mot umoral og kjemper for gode verdier.

OLIVER! er basert på Charles Dickens klassiske fortelling Oliver Twist og byr på uforglemmelige musikalske numre. Musikalen hadde urpremiere i West End i 1960, og har senere blitt spilt på scener verden over og vunnet en rekke priser. I 1968 ble musikalen filmet og vant blant annet hele syv Oscar-statuetter.

Forbryterkongen Fagin spilles av Emrik Vatndal, og rollen som fattiggutten Oliver spilles av Oskar Amadeus Bakke. Olivers kamerat Dodger spilles av Kasper Pleym Valio.

Musikalsk sett er Oliver full av gode melodier. Under musikalsk ledelse av Peder Varkøy, vil det swinge av på Lillestrøm Kultursenter denne våren. Med bl.a. følgende melodier: Food Glorious Food, Where Is Love?, Oliver!, As Long As He Needs Me, I’d Do Anything, Consider Yourself, You’ve Got to Pick-A-Pocket or Two, It’s A Fine Life, Be Back Soon. 

Musikalen er skrevet av Lionel Bart, i et arrangement av The Southbrook Group og Cameron Mackintosh Ltd.

Regissør og produsent: Magnus Landaas Skjervold
Sanginstudering: Peder Varkøy og Camilla Marie Bjørk Andreassen
Koreografi: Guro Karijord
Scenemester: John F. Johansen

Arrangør: Lillestrøm Folketeater og Lillestrøm Kultursenter

Billetter kr 150,-

ARRANGEMENT: