PÅ STENGRUNN

FRE 12. MAI KL. 19.00 Stjernesalen BILLETTER KR 375,-

Kjøp billett Legg til i kalender

På Stengrunn er blitt navnet på en gruppe som spilte inn platen På Stengrunn - musikk til Rudolf Nilsens tekster - i 1973. LP-platen solgte til sølv i løpet av tre år.

Den opprinnelige gruppen - Lillebjørn Nilsen, Jon Arne Corell, Lars Klevstrand, Kari Svendsen, Steinar Ofsdal og Carl Morten Iversen - har holdt utallige konserter siden den gang. De har vært særlig aktive de siste 10-15 årene og har gitt godt besøkte konserter over hele landet. Det siste året med Pål Moddi Knutsen i stedet for Nilsen som har trukket seg fra prosjektet.

Gruppens medlemmer har skrevet ny musikk og egne arrangementer og vil framføre disse nye sangene på konserter i år.

Vi ønsker å vise hvilken enestående allsidighet det ligger i diktskatten etter Rudolf Nilsen. Kjærlighetsdikt, humoristiske dikt, og politiske dikt som vi nå ønsker skal få et nytt liv med moderne toner. Mange av de som ble kjent med dette prosjektet på 70-tallet kommer årlig på våre konserter i Oslo.  Vår målsetting er at en ny generasjon skal få et forhold til Rudolf Nilsens diktning, blant annet gjennom nyskrevet musikk og inkludering i gruppa av den unge visesangeren Pål Moddi Knutsen. Edvard Askeland er ny bassist i gruppa fra høsten 2022.

På gjensyn- ny plate kom ut i 2019.

Arrangør: Ad Libitum

Billetter kr 375,-

ARRANGEMENT: