OLE PAUS & JON NIKLAS RØNNING – SKILT VED FØDSELEN

FRE 4. MAR KL. 19.00 TEATERSALEN BILLETTER KR 475,-

Kjøp billett

To musikalske humorister fra to generasjoner, Ole Paus og Jon Niklas Rønning, møtes endelig til sin første store forestilling sammen.

Begge skriver humorlåter om tiden vi lever i og Rønning er velkjent for sin parodi på Paus. Forestillingen får, naturlig nok, tittelen «Skilt ved fødselen».

- Dette gleder vi oss veldig til! Vi har vært gode venner i mange år og er veldig glade for at vi skal spille vår nye forestilling sammen på Latter, sier Ole Paus og Jon Niklas Rønning.

I «Skilt ved fødselen» får vi høre Paus og Rønnings humorlåter, og det blir helt nyskrevne satiresanger signert duoen. Låtene er arrangert for to stemmer og to gitarer.

Selvsagt får også Rønning anledning til å parodiere sin gode venn og kollega. 

Selv om de er representanter for hver sin generasjon låtskrivere, forenes Paus og Rønning om det samme humormusikalske skråblikket.

Med «Pausposten» brøytet Ole Paus vei og er blitt selve malen for humorlåter fra nyhetsbildet.

Rønning har videreført tradisjonen på sin måte, både i soloshowet «Jeg reiser alene», med tradisjonsrike musikalske årsoppsummeringer på «Idrettsgallaen» på NRK og i serien «Ukens Rønning», hvor han deler musikalske betraktninger under koronapandemien.

Videoen «Familieliv i koronatider» er sett av over 3.2 millioner mennesker på Facebook.

Paus har i tillegg meislet seg inn i den norske folkesjela med nasjonale sangskatter som «Mitt lille land» og «Det begynner å bli et liv».

Duoen har allerede fått testet ut samarbeidet på Apotekergaarden i Grimstad. I 2020 og 2021 spilte de forestillingen «Ansikt til ansikt» for utsolgte hus hele sommeren.

- Paus og Rønning er to av Norges mest folkekjære, bejublede låtskrivere og musikalske humorister i særklasse. De står for latter, varme, nærhet og nådeløs treffsikkerhet, og det er en stor glede at Latter får den nasjonale premieren på «Skilt ved fødselen».

Denne duoen tror vi Norge vil se mye til etter dette, og vi er glade for å få være med på – nettopp – fødselen, sier produsent Elina Krantz, Stand Up Norge.

Arrangør: Stand Up Norge AS

Billetter kr 475,- / grupper over 8 personer kr 445,-/ showmeny kr 865,- 

Showmeny består av billett til konserten, samt to-retters meny i Scene 5 før forestillingen. Kan dessverre ikke kjøpes på web, da bord må reserveres.

Dersom du ikke ønsker showmeny, men allikevel ønsker å reservere et bord i Scene 5 kan du klikke her

FORESTILLINGER:

Fredag 4. mars kl. 19.00 Kjøp billett