Kundeklubb-rabatt!

MUSICAL STORIES

LØR 25. MAR KL. 19.00 Teatersalen BILLETTER KR 495,-

Kjøp billett Legg til i kalender

Storslått konsert med Espen Grjotheim og Jannike Kruse!

Norges store musikalstjerner Espen Grjotheim og Jannike Kruse byr på en storslått konsert med alle musikal-låtene vi elsker.

Artistene er for tiden begge aktuelle med musikal-suksessene «Chess»(på Folketeateret i Oslo) og «Så som i himmelen»(på Oslo Nye Teater).

«Musical Stories» byr på et variert spekter av de beste musikal-låtene. Fra moderne musikaler som «Chess», «Mamma Mia!» og «We Will Rock You»  til klassikere som «The Sound of Music», «Les Misérables» og «The Phantom of The Opera».

Espen og Jannike spiller på hele følelsesregisteret i «A Whole New World»(fra Disneys «Aladdin»), «Gabriellas Song»(«Så som i himmelen»), jazz-slageren «The Lady Is A Tramp» og mektige «Pity the Child» fra «Chess».

Denne perlen av en konsert har fått topp kritikker av blant andre Aftenpostens Mona Levin og i Østlandsposten.

Med seg har de noen av landets fremste musikere, Morten Reppesgård, Ole Morten Sommer, Hans Mathisen og Per Elias Drabløs.

Jannike Kruse er kjent som sanger og skuespiller, og har gjort alt fra musikaler som Fame, Spellemann på taket og Annie get you gun, Så som i himmelen, via filmer som «En ganske snill mann» og tv-serier som «Hjem» og «Nissene på låven», til konserter i inn- og utland med diverse orkestre og band, plateinnspillinger, samt en imponerende rekke tegnefilmer der hun har gjort den norske stemmen.

Espen Grjotheim har hatt hovedroller i flere av de aller største musikaloppsetningene i Norge, bl.annet Mamma Mia ,We will rock you, Chess , Fame, Jesus Christ Superstar og Les Miserables. Han har også medvirket i flere forestillinger utenfor Norge, både i Tyskland og Storbritania. Han er kjent som vokalist i Secret Garden, og mange husker han nok også fra programmer som Stjernekamp, Beat for beat, Allsang på grensen og ikke minst den aller første sesongen av Idol .

Arrangør: Musical Stories og Lillestrøm Kultursenter

Billetter kr 495,- / medlem kr 475,- / grupper over 8 personer kr 475,- / showmeny kr 885,-

Showmeny består av billett til showet, samt middag i Scene 5 før forestillingen. Kan dessverre ikke kjøpes på web, da bord må reserveres.

Dersom du ikke ønsker showmeny, men allikevel ønsker å reservere et bord i Scene 5 kan du klikke her

ARRANGEMENT: