MUGISHO

ONS 18. OKT KL. 19.00 Lillestrøm kirke BILLETTER KR 75,-

Kjøp billett Legg til i kalender

Artist, multiinstrumentalist, låtskriver og produsent Mugisho Nhonzi har flere hits på samvittigheten, og nylig hatt stor suksess med de dypt personlige singlene «Leve» og «Running With Angels» fra egen livshistorie, utstyrt med kraftige budskap som er i tråd med alt hva kirken ønsker å stå for. 

Mugisho ble født i Kongo og kom til Norge da han var 4 år som flyktning med sine syv søsken for å unnslippe borgerkrigen i hjemlandet. I sin ungdomstid gikk han på skole her i Lillestrøm kommune, der han valgte å gå musikklinja på Lillestrøm videregående skole. Men det var da han studerte musikkdesign i Oslo at hans artistkarriere virkelig skjøt fart. Dette resulterte i hits med flere titalls millioner avspillinger på Spotify, med blant annet singlene «No Pressure», «Play With You», «One More Night», og ikke minst samarbeidet med Clairmont og Julie Bergan på? låten «Can’t Help Myself».

I mellomtiden har den unike historien hans blitt fortalt på landets største talkshows, samtidig som han har rukket a? være på? prestisje-festivaler som by:Larm og Trondheim Calling, samt opptrådd på? store scener som Skral Festival, X-Games og VG-Lista Rådhusplassen foran over 80.000 tilskuere.

Det er derfor med stor entusiasme at vi får ønske Mugisho velkommen hjem til Lillestrøm kommune for å fortelle sin musikalske historie, og samtidig berike Kirkemusikkfestivalen med et moderne, ungdommelig og mer sekulært musikalsk uttrykk, som er utrustet med viktige, oppbyggende budskap om tro, håp og kjærlighet.

Arrangør: Lillestrøm kirkelige fellesråd

Billetter kr 75

LILLESTRØM KIRKEMUSIKKFESTIVAL
• Lillestrøm kirkemusikkfestival ønsker å skape nysgjerrighet rundt hva kirkemusikk er og kan være. Opplev arrangementer med profesjonelle artister i ditt lokale kirkerom. Gjennom ni dager vil kirkemusikk i mange stilarter bli representert i både konsertformat og liturgiske sammenhenger.
• Hvert arrangement skal inneholde både noe kjent og noe som kan utfordre grensene. Festivalen vil være interaktiv med muligheter for deltagelse for publikum alene, men også sammen med utøverne.

ARRANGEMENT: