LILLESTRØM KULTURKONFERANSE 2022: KULTURENS PLASS I BYUTVIKLINGEN

TIR 30. AUG KL. 09.00 TEATERSALEN BILLETTER KR 1000,-

Kjøp billett

Lillestrøm kommune inviterer til kulturkonferanse i anledning åpningen av det nye biblioteket i Lillestrøm by. Konferansen arrangeres av kommunalområdet kultur og Lillestrømbibliotekene i samarbeid med Viken fylkeskommune og Trøndelag fylkesbibliotek.

Kulturkonferansen retter seg mot ansatte i stat og kommune, kulturhus, bibliotek og andre formidlingsinstitusjoner. På programmet finner du blant annet slampoet Hanna Wozene Kvam, ordfører Jørgen Vik, forfatter Maja Lunde og nasjonalbibliotekar Aslak Sira Myhre. I tillegg medvirker også forsker Heidi Bergsli, vinner av Oslo bys Kulturpris Anne Beate Hovind og programsjef for Bodø2024 Henrik Sand Dagfinrud. 

Dagen blir delt opp i to bolker der den første er en fellessesjon for alle deltakerne. Dagen avsluttes med to parallelle sesjoner. Den ene sesjonen vil i hovedsak rette seg mot formidlingsinstitusjoner, mens den andre har tema kultur som næring. Man velger selv hva man vil delta på. Du vil motta en forespørsel på e-post etter kjøp av billett.

Etter konferansen blir det mingling og omvisning i det nye biblioteket for de som ønsker det.

Kulturkonferansen er en del av åpningsuka for Kulturkvartalene i Lillestrøm som varer fra 29. august til 4. september. Hele uken vil det være ulike arrangementer for barn og voksne. Hele programmet for åpningsuken finner du på lillestrom.bibliotekene.no og lillestrom.kommune.no.

Henvendelser i forbindelse med konferansen kan rettes til prosjektleder Henning Mongstad på e-post: henning.mongstad@lillestrom.kommune.no

Arrangør: Lillestrøm kommune

Billetter kr 1.000,- / ønsker ditt firma å motta faktura, send bestilling til billett@lillestrom-kultursenter.no

 

FORESTILLINGER:

Tirsdag 30. august kl. 09.00 Kjøp billett