KULTURKAFÉ – KOR SKA VI REIS?

TOR 30. SEP KL. 12.00 CONNECT BILLETTER KR 225,-

Kjøp billett

HANNE DAHLE og GEIR-ATLE JOHNSEN inviterer i god reiselabyrint-stil til å reise i musikk, tid, minner og anekdoter. Publikum blir aktivert til å være med å bestemme rekkefølgen på sangene ved å trekke et kort med et motiv og tekst som gir noen hint slik at man kan tippe og resonere seg frem neste destinasjon. Dette avgjør hvilken sang i repertoaret som så fremføres. Spennende for både publikum og utøvere!

Vi «reiser» til forskjellige land i fantasien gjennom fortellerbilder, funfacts, og sanger, som fremføres med bruk av enkle markeringskostymer som f.eks hatter og briller. Både Hanne og Geir-Atle har solid erfaring fra teater, musikk, musikaler, tv-serier og film, og nå står de på scenen sammen igjen for første gang siden 1984. 

Vi ønsket å sette sammen et musikalsk program med sanger og innslag som vi likte selv og som de fleste av den voksne befolkningen har hørt og har et forhold til. Som ramme mener vi å ha funnet en «litt annen vri», som involverer publikum og forhåpentligvis stimulerer til å dra på en slags tankereise iblandet egne minner. Vi får også brukt våre erfaringer som skuespillere og krydrer innslag og overganger med både humor, alvor, vemod og tøys. Hanne synger, spiller gitar og ukulele. Geir-Atle synger, spiller gitar og piano.

UNDERHOLDENDE UNDERHOLDNING FOR DE SOM HAR LEVD LITT!

Arrangør: Lillestrøm Kultursenter

Billetter kr 225,- som inkluderer en kopp kaffe og en vaffel.

Underholdningen starter kl. 12.00, dørene åpner kl. 11.00.

 

FORESTILLINGER:

Torsdag 30. september kl. 12.00 Kjøp billett