KULTURKAFÉ – KARI SVENDSEN

TOR 21. OKT KL. 12.00 CONNECT BILLETTER KR 225,-

Kjøp billett

Visesanger, revyartist og banjospiller Kari Svendsen (f.: 5.9.1950 i Oslo) - er kjent for sine viser om byen og kjærligheten til den.

Etter et langt liv på veien gjennom hele landet har hun også latt seg begeistre over det vakre landet vårt, og har et trofast og hengivent publikum fra nord til sør. Visene hun synger speiler det, ifra Øysteins Sunde sin hyllest til Twin Ottern til Widerøe, videre til Sandbecks Pengegaloppen og Ola Torader, Prøysens Solskinn og Sang og Hompetitten, og ikke minst revy- og byviser som Bare døtt på!, Marsjkonkurransen, Akerselva og visa om Gipsgutten(han som gikk i læra hos Christianias første gipsmaker Guidotti  -  mye Oslo-historie her.... 

Kari fikk Oslo bys høyeste utmerkelse St. Hallvard-medaljen i 2011 for sitt trofaste arbeid gjennom visene og for å spre interesse og kjærlighet til hovedstaden vår.

Kari opptrer på eldresentre, sykehjem, kulturhus, private sammenhenger, jubileer, foreninger, seminarer osv. Hun liker både store, og mere intime arenaer. Hun er kjent for å skape hyggelig stemning og er flink til å få med seg folk til å synge, hvis det er interesse for det.

Kari feiret 50-årsjubileum som musiker i 2015 med forestillingen «Alle tiders!» - på Centralteatret i Oslo og på turné. Kari ga i 2019 ut platen «På gjensyn», med bydikter Rudolf Nilsens tekster. Dette er en «oppfølger» (46 år etter!) til «På stengrunn». Her har hun med seg gode visekolleger fra forrige produksjon, samt Pål Moddi Knutsen som er nytt medlem av gjengen.

Kari opptrer ofte aleine med sin banjo, men også sammen med trekkspiller Kjetil Skaslien eller pianist Per Husby.

Arrangør: Lillestrøm Kultursenter

Billetter kr 225,- som inkluderer en kopp kaffe og en vaffel.

Underholdningen starter kl. 12.00, dørene åpner kl. 11.00.

FORESTILLINGER:

Torsdag 21. oktober kl. 12.00 Kjøp billett