JULEKONSERT SECRET GARDEN

MAN 18. DES KL. 18.00 Teatersalen BILLETTER KR 600,-

Kjøp billett Legg til i kalender

Etter suksessen med sine juleturnéer i 2021 og 2022 ønsker Secret Garden også i 2023 å gjennomføre en juleturne i Norge.

17 utvalgte spillesteder vil få besøk av den verdenskjente gruppen som kan vise til over 3 milliarder streams, 113 platinatrofeer og over 5 millioner CDer!

Med originalskrevet musikk byr Secret Garden på en unik julekonsert. I 2020 kom første delen av albumet «Sacred Night» – en samling nye julesanger som ble omtalt av Aftenposten som «årets beste nye julealbum». I 2021 kompletterte gruppen julealbumet med enda 5 nye sanger.

– Det er samarbeidet med en av våre faste sangere, Cathrine Iversen, som har gjort dette mulig, sier Rolf Løvland. Vi trengte en vakker stemme som kunne bære prosjektet frem. Til juleturneen har vi også som før alliert oss med den høyt profilerte sangeren Espen Grjotheim. Sammen fremfører de duetter og solosanger fra «Sacred Night», og også sanger fra Secret Gardens tidligere repertoar. Sangene får god plass, men også vår instrumentalmusikk er en viktig del av juleprogrammet.

– Vi gleder oss til å fremføre den nye musikken vår og håper at vi kan gi publikum en vakker og annerledes juleopplevelse.

Ta gjerne kontakt for nærmere opplysninger!

Turneprodusent Gunnar Reed,
Tlf: 906 24 850
gunnar@skyskraperartist.no

Arrangør: Skyskraper Artist

Billetter kr 600,- / 3-retters showmeny kr 1.049,-

Showmeny består av billett til showet, samt middag i Scene 5 før forestillingen. Kan dessverre ikke kjøpes på web, da bord må reserveres.

Dersom du ikke ønsker showmeny, men allikevel ønsker å reservere et bord i Scene 5 kan du klikke her.

ARRANGEMENT: