JULEKONSERT MED SECRET GARDEN

FRE 9. DES KL. 18.00 Teatersalen BILLETTER KR 575,-

Kjøp billett Legg til i kalender

Etter suksessen med sin aller første juleturne i 2021, vil Secret Garden også i 2022 ut på juleturne i Norge, i perioden 1. – 20. desember. 16 utvalgte spillesteder vil få besøk av den verdenskjente gruppen som kan vise til over 3 milliarder streams!

Med originalskrevet musikk byr Secret Garden på en unik julekonsert. I 2020 kom første delen av albumet «Sacred Night» – en samling nye julesanger som ble omtalt av Aftenposten som «årets beste nye julealbum». I 2021 kompletterte gruppen julealbumet med enda 5 nye sanger.

Det er samarbeidet med en av våre faste sangere, Cathrine Iversen, som har gjort dette mulig. Vi trengte en vakker stemme som kunne bære prosjektet frem. Som med-artist på albumet fremfører hun 12 nyskrevne julesanger, sier Rolf Løvland. I tillegg til fullt band har Secret Garden med seg den høyt profilerte sangeren Espen Grjotheim som også tilhører gruppens faste team.

Vi gleder oss til å fremføre den nye musikken vår og håper at vi kan gi publikum en vakker og annerledes juleopplevelse.

I tillegg til sanger fra julealbumet vil publikum også få høre flere av Secret Gardens store «hits».

Ta gjerne kontakt for nærmere opplysninger!

Turneprodusent Gunnar Reed,
Tlf: 906 24 850
gunnar@skyskraperartist.no

Arrangør: Skyskraper Artist

Billetter kr 575,- / 2-retters showmeny kr 985,- / 3-retters showmeny kr 1.085,-

Showmeny består av billett til showet, samt middag i Scene 5 før forestillingen. Kan dessverre ikke kjøpes på web, da bord må reserveres.

Dersom du ikke ønsker showmeny, men allikevel ønsker å reservere et bord i Scene 5 kan du klikke her.

ARRANGEMENT: