JULEBREV FRA DE USALIGES ENGER – (THOMAS & TVILERNE)

LØR 16. DES KL. 19.30 Connect BILLETTER KR 250,-

Kjøp billett Legg til i kalender

EN SLAGS JULEKONSERT MED THOMAS & TVILERNE

Det sies at julen skal være familiens og barnas høytid. Freden og roens høytid. Ettertankens og forsoningens høytid.

Nettopp derfor er det også mange som faller utenfor. De har ikke eierskap til disse forventningene, og opplever at de ikke passer inn i det etablerte bildet – de gleder seg ganske enkelt ikke til jul.

«JULEBREV FRA DE USALIGES ENGER» er en litt annerledes julekonsert i nestekjærlighetens tegn.

Ønsket om å arrangere en alternativ julekonsert springer ut ifra fundamentet i visesamlingen Angelina & Fillefrans | Elviras hemmelighet som vi ga ut i 2020. Konseptalbumet som på mange måter er en hyllest til den skandinaviske visebølgen på 60- og 70-tallet, er en samling historier fra det fiktive vanningshullet «Heaven Pub». Her gir vi stemme og ansikter til en håndfull vindskeive personligheter som lever livene sine litt på siden av det etablerte samfunnet.

«En trapp ned, og en oase for tørre struper og slitne sinn. Brun og støyende, men med en gammel dames verdighet, bærer hun sitt navn i skjøre neonbokstaver. To bokstaver har sluknet, og en blinker et summende SOS ut i natten. 

Hver dag kjemper hun en utrettelig kamp for ikke å bukke under tyngden av sitt eget navn: HEAVEN PUB.

Det er noe vakkert ved å aldri gi opp - å være noens himmel.»

«JULEBREV FRA DE USALIGES ENGER» - er en aften hvor målet er å sammen løfte blikket litt fra julepynt, gavedryss og ribbesvor – en oppfordring til å se hverandre, og de rundt oss litt mer.

Vi kan love humor og melankoli, og rom for både latter og tårer. Det blir både tempo og allsang, og det blir lavmælte øyeblikk med tid for ettertanke.

I skrivende stund jobber vi med en samling låter som lanseres under tittelen «Bymosaikk», derfor vil vi selvsagt presentere nye låter – både i form av ferske singler, og låter som kommer i nær fremtid.

OG - det blir selvsagt julemusikk, på Tvilernes vis.

MUSIKERE
Thomas Marthon Engevold: vokal, gitarer
Ingrid Lønnkvist Røri: vokal/ kor
Oda Lønnkvist Røri: vokal/ kor
Arnstein Arnesen: gitarer, melodika, kor
Magnar Lønnkvist Røri: kontrabass, kor
Øystein Bergsvik: perkusjon, sag & bue
Øyvind Husebø: trompet

I tillegg til vår faste besetning er vi også i år så heldige å ha med oss fantastiske Øyvind Husebø på trompet – dermed er det duket for en hyggelig helaften med spennende og vakre musikalske inntrykk, kanskje noen kloke ord og litt koselig førjulsstemning på Connect i Lillestrøm Kultursenter.

Vel møtt!

Arrangør: Thomas & Tvilerne

Billetter kr 250,-

ARRANGEMENT: