JØRUN BØGEBERG

TOR 13. APR KL. 20.00 Connect BILLETTER KR 270,-

Kjøp billett Legg til i kalender

J Ø R U N B Ø G E B E R G omtales som en legende i kraft av å ha spilt bass med et utall av norske artister gjennom 4 tiår, og han er stadig sulten på nye utfordringer og uttrykksmåter. Han er en stilskaper på sin gamle Fender 6 strengs bassgitar og er på en slags evig solo-turné med sin strengelek og et knippe egne låter fra 4 solo-album krydret med verbal ettertenksom humor i bagasjen.

Jørun er en vandringsmann langs den musikalske landevei som  i over  4 ti-år  har foredratt musikk rundt i kroker og kriker av land og utland; fra hard rock via  blues & rhythm,  pop, folk og  viser  til  country & wild western , som sessionmusiker for bl.a.:  a-ha,  Anne Grete Preus, Jonas Fjeld, Jørn Hoel, Lynni Treekrem,  Tom Russel,  Jahn Teigen,  Rene Andersen, Herborg Kråkevik,  Claudia Scott, Trine Rein, The Heavy Gentlemen m.fl.

Når han ikke er leiesoldat opptrer han med sin særegne og lyriske 6-strengsbass, foruten andre medbrakte strengerier og stemme.  Hans hybrid av en bassgitar er blitt et personlig redskap fra en musiker som liker å krysse  sjanger-grenser i jakten på sitt eget jeg, dog forankret i et slags «rootsy» landskap. En aften med Jørun på podiet er en variert opplevelse av god musikk,  country, blues, rock, jazz, svisker & taffel, iblandet tidvis løssluppen småprat.

Mer info på www.jbbass.com

Arrangør: Kim Therkildsen

Billetter kr 270,-

ARRANGEMENT: