Kundeklubb-rabatt!

JØRN HOEL & STEINAR ALBRIGTSEN – EN UNIK OG SJELDEN KONSERTOPPLEVELSE

FRE 19. APR KL. 19.00 Teatersalen BILLETTER KR 495,-

Kjøp billett Legg til i kalender

To av landets mest kjente og kjære artister har igjen bevist at de er som gode viner; de blir bare bedre og bedre med årene som går. Nå blir det vårturné, og spilling i nærheten av deg!

Etter vanvittig, vellykkede konserter for fulle hus, stående jubel og toppscore fra kritikere i sommer, gjenforenes Jørn og Steinar for å underholde nye og gamle fans.

Gutta på 60 + leverer både nostalgi og nyskapning. Deres mest kjente hitlåter spilles side om side med gamle og nye covere som vi alle kjenner og har et forhold til. Sammen med perkusjonisten, Aleksander Pettersen, skaper Jørn og Steinar et akustisk, rytmisk og rått lydbilde som publikum kjenner, digger og elsker.

Men det er ikke bare musikken som vekker oppsikt; barndomsvennene er også kjent for sine fortellerevner. Anekdoter fra et langt liv som spellemenn, sladder, stories og vennligsinna mobbing av og om hverandre får salen til å måpe i vantro og brøle av latter –  og selvfølgelig en og annen ekte eller tvilsom kjærlighetserklæring til deres nordnorske opphav følger med.

Røffe gitarspill, soulflørtende vokalprestasjoner på linje med legendene de så opp til og hamonier så elegante, at selveste Simon og Garfunkel fikk konkurranse, gjorde at gutta vakte oppsikt i ungdommen.

Selv om de sammen begynte sine karrierer som blues- og rootsartister, slo Jørn gjennom først med «Inkululeko» i Melodi Grand Prix 1986. Han forlot blues’en for morsmålet og han sprengte hjerter og salgsrekorder med legendariske poplåter som: «Har en drøm», «Elske i sneen», og «Ei hand å holde i». Senere kom monsterhiten «Lost in the tango», før han «kom hjem igjen» til røttene, R&B og soul, hvor den karakteristiske stemme får skinne.

Steinar fikk braksuksess i 1990 innen country-sjangeren med låter som «Till the morning comes», « In Rosas heart» og «She belongs to the rain». Hans glimrende fingerspill, dype, melodiøse røst og fengslende tekster og melodier gjorde sangene til umiddelbare klassikere.

Nå er de altså gjenforent og turnerer landet rundt, hvor publikum vil oppleve deres unike samspill på scenen som bunner i et nært vennskap fra barndommen, både på og utenfor scenen.

Arrangør: Sollien artist og Lillestrøm Kultursenter

Billetter kr 495,- / medlem kr 460,- / showmeny kr 979,-

Showmeny består av billett til showet, samt tre-retters middag i Scene 5 før forestillingen. Kan dessverre ikke kjøpes på web, da bord må reserveres.

Dersom du ikke ønsker showmeny, men allikevel ønsker å reservere et bord i Scene 5 kan du klikke her

ARRANGEMENT: