JAZZKLUBBENS JULEBORD – SAMBA & LUTEFISK

SØN 17. DES KL. 19.00 Kafeen - Scene 5 BILLETTER KR 790,-

Kjøp billett Legg til i kalender

Vi tar opp en gammel tradisjon og inviterer til lutefisk og sambarytmer!

15 år i strekk inviterte Lillestrøm Jazzklubb til Samba & Lutefisk på Fagerborg Hotell med Trio de Janeiro. Siste gang var 19. november 2017 – Fagerborg Hotell ble revet og vi flyttet til Scene 5 i Lillestrøm Kultursenter. Nå er det på tide å gjenta dette fantastiske arrangementet, jazzklubbens eget julebord, og du er invitert!

Trio de Janeiro er først og fremst et glimrende live-band, som med sin særegne, slentrende eleganse søker å formidle det gruppen selv har kalt «en typisk brasiliansk aroma av rufsete sjarm og lekende omtrentlig nøyaktighet». Når Trio de Janeiro inntar scenen, kan publikum glede seg til en humørfylt konsert med eggende latinamerikanske rytmer, fremført av særdeles dyktige musikere som evner å formidle latinamerikansk varme på selv de kaldeste norske vinterdager. Trio de Janeiro mottok selveste spellemannsprisen i 1993 for innspillingen «Brazilikum», og Tom Steinar Lund omtales gjerne som Norges ukronede sambakonge!

Trio de Janeiro varierer i sammensetning, men kjernen består alltid av Tom Lund, Anne-Marie Giørtz og deres brasilianske kjærlighetssanger. Tom frister med en gjest eller to, men hvem som er årets gjeste(r) er som alltid en godt bevart hemmelighet.

Så vi benker oss på Scene 5 før julestria setter inn og vi lover Copa Cabana steming!
Kjøp billett i god tid, for her blir det fullt hus!

Menyen består av lutefisk eller pinnekjøtt og velges når du kjøper billett. 

Billetter kr 790 inkl. mat (ingen medlemsrabatt denne kvelden).

ARRANGEMENT: