Kundeklubb-rabatt!

JAZZKAFÉ – THE SINATRA SONGBOOK

LØR 13. MAI KL. 13.00 Connect BILLETTER KR 225,-

Kjøp billett Legg til i kalender

The Sinatra Songbook feat. Ingar Kristiansen og Stina Stenerud. Klar for å trimme gåsehuden? Da er det bare å glede seg til vokaljazz med stil. Ingar Kristensen er crooneren som alltid leverer utadvendte og inkluderende konserter. Nå har han også invitert «vår egen» Stina Stenerud opp til sang. Det blir spennende å høre hva hun skal bidra med.

The Sinatra Songbook er et hardtswingende jazzband med forkjærlighet til det beste av amerikansk underholdningsmusikk fra det forrige århundre. Med crooneren Ingar Kristiansen i front er de kjent for å servere toner du kan drømme deg bort av. Men lukker du øynene for lenge, vil du lett tro det er Mr. Sinatra du hører.

The Sinatra Songbook er sterkt inspirert av de store jazzsangerne fra 40-, 50- og 60-tallet. Vi nevner i fleng Sammy Davis jr., Billy Holiday, Bobby Darin, Sarah Vaughan, Mel Tormé, Ella Fitzgerald, Dean Martin, Nancy Wilson og selvfølgelig Francis Albert Sinatra. Men i stedet for å imitere har de tilpasset og arrangert om musikken til å få et mer jazzete og moderne uttrykk i egen stil. De har også skrevet egne låter som er tro mot tradisjonen.

The Sinatra Songbook har turnert landet på kryss og tvers en rekke ganger, hvor de har spilt på jazzklubber, i kulturhus og på festivaler. Også utenlands, som på den tradisjonsrike jazzfestivalen Jazz Jamboree i Warszawa. I tillegg har de hatt flere tv-opptredener, bl.a. en helaftens konsert med Kringkastingsorkesteret.

Bandet har sluppet tre kritikerroste album, «The Sinatra Songbook», «Urban Breeze» og «Let There Be Love».

Stina Stenerud har igjennom over 20 år vist seg som en svært allsidig vokalist og artist. Hun slo seg opp med sitt eget band «Stina Stenerud & her Soul Replacement», som foreløpig har 2 album og flere singler på samvittigheten. De har vært listet på bl a NRK P1 og flere andre radiostasjoner, også spilt på utallige klubber og festivaler i inn- og utland.

Stenerud har også en lang og bred erfaring med jazz, og har de siste årene viet mye tid til musikkarven etter den svenske jazzlegenden Monica Zetterlund med sin jazzkvartett «MonicaZ Vals». I 2019 var hun vokalist når Chick Corea gjestet Norge og gjorde 2 konserter med bandet «Made in Corea» på Lillestrøm Kultursenter. Stina har også et nært forhold til storbandformatet, og har fått jobbe med navn som Jan Werner, Åge Sten Nilsen, Kåre Conradi, Viggo Sandvik, Georgie Fame, Odd René Andersen, Heine Totland, Atle Pettersen etc.

INGAR KRISTIANSEN - vokal
HÅVARD FOSSUM - tenorsax
ECKHARD BAUR- trompet
PER HUSBY - piano
STIG HVALRYG - kontrabass
TORSTEIN ELLINGSEN - trommer
+ STINA STENERUD - vokal

www.jazzklubb.no

Arrangør: Lillestrøm Jazzklubb og Lillestrøm Kultursenter

Billetter kr 225,- / medlemmer av Lillestrøm jazzklubb og kultursenterets kundeklubb kr 125,- inkl. billettavgift kr 25,-

ARRANGEMENT: