NB! Nytt klokkeslett

JAZZKAFÉ – TARJEI GRIMSBY BAND

LØR 5. NOV KL. 13.00 Kafeen - Scene 5 BILLETTER KR 225,-

Kjøp billett Legg til i kalender

Når de hører jazznavnet Tarjei W. Grimsby, tenker de fleste på en utrolig virtuos med en svær binders. Og virtuos betyr rett og slett kraft og en person med høyt utviklet teknikk. Dét er Tarjei. I 2014 mottok han Frode Thingnæs’ legat. Vår lokale trombonist har mottatt en rekke superlativer for sitt spill. Og det er ikke rart. Tarjei er en sjelden stjerne på musikkhimmelen.

Han er fast ansatt i Det Norske Blåseensemble, også aktiv som frilanser innenfor teater, studio og TV. Han har blant annet vært fast i blåserrekken til det norske rockebandet Bigbang og en rekke andre orkestre med kjente navn. Tarjei er også mye brukt som solist og har i senere tid også jobbet mye som dirigent.

Med seg denne novemberkvelden på Lillestrøm Jazzklubb har vår lokale jazzmann med, foruten seg selv, også:
Jens Thoresen på gitar
Martin Gjerde på piano
Frode Berg på bass
Erik Smith på slagverk

For en gjeng – for et topplag! Disse musikere har spilt sammen med en rekke verdensnavn, blant andre: Michael Bolton, Art Garfunkel, Chick Corea, Michael Bublé, Engelbert Humperdinck, Jan Eggum, Wenche Myhre, The Monroes, Lisa Nilsson, Lill Lindfors, Donna Summer, (fyll opp lungene med mer luft) … Al Jarreau, Carola, Randy Crawford og en rekke andre store.

Den 5. november blir det musikalsk feiring med noe av det beste landet som stiger frem kan by på. Inviter jazzørene dine med på fest! De kan vente seg en mengde blå toner som Tarjei selv har komponert, samt annet kjent og kjært.

Arrangør: Lillestrøm Jazzklubb

Billetter kr 225,- / medlemmer av Lillestrøm jazzklubb kr 125,- inkl. billettavgift kr 25,-

ARRANGEMENT: