JAZZKAFÉ – SØREN BØGELUND’S MIRAKELBAND

LØR 6. NOV KL. 14.00 KAFEEN - SCENE 5 BILLETTER KR 250,-

Kjøp billett

«Om lidt er kaffen klar»! Moderne swing med islett av cool og bebop samt noen «lune danske platter.»

Den danske altsaxofonist Søren Bøgelund trådte sine musikalske barnesko i sigarettrøyken på de Københavnske vertshusene på 70-tallett som ganske ung mann. Han startet sin karriere på Cafe Hong Kong i Nyhavn i 1970, men fikk hurtig en flying start rundt det sagnomsuste Jazzhus «Montmartre». 

Man hører på Sørens spill at folk som Zoot Sims, Bud Shank, Lars Gullin og Paul Desmond har hatt stor betydning for ham. Søren har spilt med «alle» og i orkestre med vidt forskjellige musikalske uttrykk i Skandinavia, Tyskland, Portugal og Frankrike. Aller best trives han på en scene med et lekent publikum foran seg!

Søren Bøgelund’s Mirakelband er 4 meget erfarne og kreative musikanter. Repertoaret er hentet fra swing, cool og bop pionerene samt «The Great American Songbook». Det skjer at folk som Frederick Chopin og Benny Andersen gjør et besøk i repertoarboken. Spillestilen er moderne swing med islett av cool og bebop + mye mer. Alt er pakket inn i små snacksy arrangementer, og blir servert med lun humor i Sørens «Sit-down-show» med inkluderende humor og glimt i øyet. Søren tar musikken alvorlig, men aldri seg selv høytidelig. «Det går nemlig fint å kombinere showbiz og jazz», sier Søren !

Søren Bøgelund - sax, Freddy Hoel Nilsen - piano, Andreas Dreier - bass og Stein-Erik Evenstad – trommer

www.lillestrom.jazzklubb.no

Arrangør: Lillestrøm Jazzklubb

Billetter kr 250,- / medlemmer av Lillestrøm jazzklubb kr 150,- inkl. billettavgift kr 25,-

FORESTILLINGER:

Lørdag 6. november kl. 14.00 Kjøp billett