Kundeklubb-rabatt!

JAZZKAFÉ – SILJE NERGAARD MED BAND

LØR 15. APR KL. 13.00 Connect BILLETTER KR 225,-

Kjøp billett Legg til i kalender

Det er nesten like mange stjerner på jazzhimmelen som antall stjerner på himmelhvelvingen. Og noen av dem er faktisk norske. Og den som skinner aller vakrest av dem er nok tjernen Silje. Nå kommer hun til klubben vår og skal drysse jazzete stjernestøv utover sitt publikum. Det blir vidunderlig ...

Silje er virkelig en stor stjerne og hun har hele verden som sin tumleplass.

Hun startet sin karriere på jazzfestivalen i Molde da hun som 16-åring entret scenen under en jamsession med bassisten Jaco Pastorius. Hun ble selvfølgelig oppdaget der og da.

Silje har 19 utgivelser bak seg over en karriere på 30 år. Debutsingelen Tell Me Where You ?re Going (med den verdensberømte gitaristen Pat Metheny), kom ut i 1990. Den ble en internasjonal suksess og fikk blant annet førsteplass på hitlisten i Japan (hvor de faktisk oppkalte en vin etter henne!).

Albumet At First Light (2001) er fortsatt tidenes mest solgte norske jazzalbum med over 140 000 solgte plater. Albumet ble liggende hele 17 uker på VG-lista. Be Still My Heart ble Siljes signaturlåt, og gjorde henne for alvor til en av de største på den internasjonale jazz-scenen.

Silje Nergaard har arbeidet med musikere og artister og orkestre fra hele verden. Noen navn er Toots Thielemans, Kurt Elling, Al Jarreau, Pat Metheny, John Scofield, Kurt Elling og Morten Harket. Og massevis av internasjonale artister har både spilt inn og ut hennes utrolige sanger.

Og nå skal suverene Silje synge på jazzklubben vår. Med seg har hun Hallgrim Bratberg og Håvar Bendiksen. Silje og gitaristene har siden 2010 turnert verden rundt og høstet fantastisk respons for sine konserter. De byr på en best-of-konsert med vakre versjoner av Siljes mest kjente sanger, som Be Still My Heart, Japanese Blue og Tell Me Where You’re Going, samt sanger fra hennes nyeste album Houses. De overrasker også med sine helt egne tolkninger av kjente klassikere.

Silje og hennes medsammensvorne inviterer publikum til en nær, intim og leken konsertopplevelse. Silje tar med lytterne inn i de personlige historiene bak sangene. Håvar og Hallgrims gitarspill får virkelig Siljes vakre og egenartede stemme til å skinne. Deres utsøkte og dynamiske fingerferdigheter og egenartede arrangementer tar Siljes sanger inn i helt nye rom. De leker med det helt stillferdige og vakre til jazzete sving. Gled deg til en konsert med mye humor og lek i seg.

Silje Nergaard serverer nydelig jazz i verdensklasse. NYT!

www.jazzklubb.no

Arrangør: Lillestrøm Jazzklubb og Lillestrøm Kultursenter

Billetter kr 225,- / medlemmer av Lillestrøm jazzklubb og kultursenterets kundeklubb kr 125,- inkl. billettavgift kr 25,-

ARRANGEMENT: