JAZZKAFÉ – ØYVIND BREMNES COMPAGNIE

LØR 7. OKT KL. 13.00 Kafeen - Scene 5 BILLETTER KR 225,-

Kjøp billett Legg til i kalender

– Jøss, tenker du første gang du hører Øyvind og hans kompani elegant rulle ut sangene sine på scenen. – Er det Bo Kaspers på norsk? Nei, ikke er det det – og ikke er det noe dårligere enn den svenske norgesvennen. Og ikke er Øyvind i slekt med noen av de Bremnes-folka oppi nord som synger om «Folk i husan». Dette er en helt spesiell komponist, sanger og pianist. Pass godt på gåsehuden denne lørdagen, for den kan du bruke som sandpapir i oppussingen hjemme ...

Øyvind Bremnes Compagnies debutalbum «Bredt og langsomt» har blitt svært godt mottatt, bl.a. anmeldte Smaalenenes Avis den slik under overskriften De gode historiene: «Med originale norske tekster og musikk som lever i landskapet der pop, jazz og viser møtes, bygger Øyvind Bremnes Compagnie på inspirasjonskilder som Bo Kaspers Orkester». Den kraftfulle låta «Kapteinvise» om å miste og hedre har fått mange varme og sterke tilbakemeldinger. Og den svenskspråklige «Tvivel» fikk en anmelder til å rulle terningkast 5 og anmelde singelen separat som en «sterk jazz-ballade».

Men aller mest er det som et sterkt konsert-orkester Øyvind Bremnes Compagnie har bygget seg opp et begeistret publikum. Som en journalist meldte etter en opptreden: «Plata var bra, men hør dem live neste gang du får sjansen».

Og nå får du sjansen i Lillestrøm jazzklubb. Du får en mystisk, mytisk og mektig forestilling. Men vi advarer: Du kommer til å få kompani Bremnes på hjernen i lang tid fremover. Og i dette kompaniet er det ingen som blir stemt ut!

Besetning denne ettermiddagen er:
Øyvind Bremnes – vokal og piano
Stig Adolfsen – bass
Olav Renolen Aasbø – gitar
Kjetil Vesteraas – trommer

www.jazzklubb.no

Arrangør: Lillestrøm jazzklubb

Billetter kr 225,- / medlemmer av Lillestrøm jazzklubb kr 125,- inkl. billettavgift kr 25,-

ARRANGEMENT: