JAZZKAFÉ – LØS SNIPP

LØR 14. OKT KL. 13.00 Kafeen - Scene 5 BILLETTER KR 225,-

Kjøp billett Legg til i kalender

Løs Snipp, kaller de seg. De kunne like godt ha kalt seg Den musikalske skurkeklubben, for dette er litt av en gjeng.

JOHAN BERGLI overtar etter Reidar Myhre i LØS SNIPP!

Reidar skal konsentrere seg om andre prosjekter og erstattes av nok en populær musiker med en imponerende merittliste. Johan har flere ganger tidligere spilt med Løs Snipp og er godt kjent i jazzmiljøet. 

Johan Bergli er i dag pensjonist etter nærmere 40 år som altsaksofonist i Stabsmusikken. Han var med i Radiostorbandet fra 1972 til det ble nedlagt 18 år senere, og har i hele sin begivenhetsrike karriere spilt en betydningsfull rolle i andres og egne orkestre. Han har jobbet med teater, TV, radio og deltatt på over 200 LP/CD-innspillinger som studiomusiker. Hans lekende spill og smittende humør passer som hånd i hanske til Løs Snipp sine svingende opptredener med kjente jazzklassikere og mutre historier fra et langt liv i bransjen.

Freddy Hoel-Nilsen er en meget ettertraktet pianist i hovedstadens freelance-miljø. Han har en lang profesjonell karriere, og imponerer alltid med sitt virtuose og svingende spill.

Bjørn Kruse på bass. Fra 1972 var Bjørn lenge aktiv som jazzmusiker (saksofon/bass), arrangør, produsent og studiomusiker. Han er nå professor emeritus i komposisjon ved Norges musikkhøgskole.

Rune Tollefsen, på slagverk, opptrådte med flere topporkestre på 70- og 80-tallet. Han er en rutinert og ettertraktet musiker som fremdeles spiller i mange band.

Philip Kruse på trompet, flygelhorn og vokal. Orkesterleder, musiker, komponist, arrangør, dirigent, produsent og musikkforlegger. En markert profil i norsk musikkliv siden begynnelsen av 70-tallet. Han har utgitt plater, komposisjoner, arrangement og bøker, og innehatt sentrale verv i bransjens organisasjoner.

Løs Snipp tar utgangspunkt i den lyttervennlige vestkystjazzen, men musikalske krumspring og improviserte innfall i samspill med publikum er ikke til å unngå.                                                            

Dette er altså besetningen:
Johan Bergli, saksofon
Rune Tollefsen, trommer
Bjørn Kruse, bass
Freddy Hoel-Nilsen, piano
Philip Kruse, trompet

www.jazzklubb.no

Arrangør: Lillestrøm jazzklubb

Billetter kr 225,- / medlemmer av Lillestrøm jazzklubb kr 125,- inkl. billettavgift kr 25,-

ARRANGEMENT: