JAZZKAFÉ – JOACHIM + KIRSTI + PALLE = SANT

LØR 13. JAN KL. 13.00 Kafeen - Scene 5 BILLETTER KR 225,-

Kjøp billett Legg til i kalender

Nytt år, den samme gamle jazzklubben, og en del kjente tryner på scenen. Men dette er en ny kombinasjon, er det ikke? Joachim Bye Svendsen på gitar, den er grei. Kirsti Sørlie Hansen (jada – henne fra blant annet Idol) og Palle Wagnberg på bass. Bass? Er ikke han Hammond B3-mann – som spiller bass med føttene ...? Joda, men ikke nå. Nå blir det med fingrene. Og ikke på orgelet. Men på en god, gammaldags bass.

Joachim kjenner dere. Den fenomenale fingerrappe lokale gitaristen vår. Han lirer av seg blant annet sammen med råtassene I Romerike Soul Service og var dessuten en dyktig gitarmann sammen med Fat Fred og nå avdøde (RIP) Stephen Ackles. Joachim fikser alle sjangre fra jazz og blues til country, bluegrass og rock'n roll og så videre. Mye kan sies om gitarfantasten Joachim, men vi lar ham snakke med fingrene på jazzklubben denne lørdag ettermiddagen.

Joachim har opptrådt mange ganger sammen med Kirsti Sørlie Hansen. Da har de åpnet perlekjedet og latt det trille ut små, glinsende edle steiner fra skattkisten til Eva Cassidy. Kirsti er lokaljenta fra Rælingen som fra hun var i bleiealderen absolutt ville leve livet på en scene. Derfor utdannet hun seg til både skuespiller og sanger. Og hun vet virkelig å høre fra seg. Hun lover også å bla ivrig i The American Songbook, så det skal bli A Jazzy Saturday.

Og så er det denne bassisten som vi alle kjenner som en fremragende Hammond B3-mann. Frontmann i egen Organ Unit, hvor han lar føttene spille bass. Og en viktig fjerdedel og organist i The Real Thing og med flere CD-utgivelser. Men denne lørdagen skal vår norske svenske la venstrefoten hvile og heller la kontrabassen få svi.

Gled dere til en festettermiddag av de sjeldne. Joachim + Kirsti og Palle = Kjempesant.

Vokal: Kirsti Sørlie Hansen
Bass: Palle Wagnberg
Gitar: Joachim Svendsen

Det er tvungent frammøte denne lørdagen, så her er det bare å invitere lommeboka på vift.

www.jazzklubb.no

Arrangør: Lillestrøm jazzklubb

Billetter kr 225,- / medlemmer av Lillestrøm jazzklubb kr 125,- inkl. billettavgift kr 25,-

ARRANGEMENT: