JAZZKAFÉ – INGRID TOLKER PATSY CLINE

LØR 20. JAN KL. 13.00 Kafeen - Scene 5 BILLETTER KR 225,-

Kjøp billett Legg til i kalender

Det blir CRAZY når Patsy Cline-tolker Ingrid kommer til jazzkaféen!

Har du lite peiling på Patsy Cline, kan du betale deg til peiling på Lillestrøm Jazzklubb den 20. januar. Da kommer et råskinn av ei berte og synger Cline så skosålene krøller seg. Ingrid Thomassen og bandet vil presentere låter fra Patsy Clines fantastiske repertoar og fra filmen Sweet Dreams. Dette blir et høydepunkt for dem som liker vokalprestasjoner i A-klassen.

Patsy Cline og stemmen hennes ble for alvor kjent gjennom sin versjon av låten «Crazy», skrevet av Willy Nelson. Nelson var så nervøs før Cline sang den inn i 1961 at han ble sittende i bilen utenfor studioet og tok seg noen øl. Det ville ikke Cline ha noe av, så hun tok på seg skoene, gikk ut til Nelson, banket knyttneven i biltaket og dro ham med inn i studioet.

Der spilte hun inn en sang som siden har blitt en standardlåt som rangerer som nr. 2 bak Elvis Presleys "Hound Dog" som den mest spilte jukebokslåta gjennom tidene. Nå skal du få høre Ingrid Thomassen synge denne og mange andre Patsy Cline-sanger på en måte du neppe har hørt live før. Og hadde Patsy Cline hørt Ingrids versjon av Crazy, hadde hun nok flerra av lokket, hoppa ut av boksen og krevd å få være med på scenen. Dessverre døde hun så altfor tidlig i en flyulykke i 1963.

Ingrid Thomassen er ingen ukjent liksom-frøken. Hun er kjent fra damestorbandet She Bop Big Band som har gjestet Lillestrøm flere ganger. Ingrid er også frontfigur i Bluebeat, har sunget i Traces gospel og samarbeider med flere storband og andre bra folk. Med seg i dag har hun en erfaren gjeng.

Vokal: Ingrid Thomassen
Trommer: Sivert Stensø
Keyboards: Ole Sigvart Lunnan
Bass: Fredrik Eide Nilsen
Gitar: Hans Timmer

Så skal du ha med deg det nærmeste du kommer Patsy Cline, er det Ingrid & Co som gjelder. Du får helt sikkert en del jazzstandarder med på lasset i tillegg. 

www.jazzklubb.no

Arrangør: Lillestrøm jazzklubb

Billetter kr 225,- / medlemmer av Lillestrøm jazzklubb kr 125,- inkl. billettavgift kr 25,-

ARRANGEMENT: