JAZZKAFÉ – GYLDENLØWE BRYGGE – NEW ORLEANS DIXIELAND

LØR 4. SEP KL. 14.00 KAFEEN - SCENE 5 PRIS: Fra 150,-

Kjøp billett

Hyggelig gjensyn med dette orkesteret på vår jazzkafé.

Gyldenløwe Brygge kommer fra Drammen og spiller New Orleans Dixieland. Navnet har de hentet fra sitt første øvelseslokale. Etter flere konserter rundt på jazzcaféer på Østlandet og ikke minst på sine årlige turneer til Spania, blir de nå betraktet som et orkester på full fart oppover i det norske Dixieland-miljø.

Gutta i bandet utøver stor spilleglede og med litt anekdoter om de forskjellige låtene, skaper de en fin kontakt med publikum. Alle steder ønskes orkesteret velkommen tilbake.

Dette er en gjeng med gamle dansemusikere og jazzfolk som har holdt på med musikken i 40-50 år alle sammen. Besetningen har bakgrunn fra både Musikkhøgskole, Gardemusikkens Storband og Symfoniorkester og spiller Dixieland og swing-jazz slik de gjorde på 1920-30 tallet. De holder seg av den grunn også til en tuba som bassinstrument. Med 3 vokalister i stallen, legger gutta vekt på det rytmiske og presisjon i sine arrangementer.

Besetning: Steinar Hannevig (cl), Bjørn Skjelbred (trp), Arne Opsahl (trb), Roger Frostad (piano), Runar Gustavsen (bj/git), Jan-Erik Eide Hansen (tuba), Erik Fingalsen (dr).

www.lillestrom.jazzklubb.no

Arrangør: Lillestrøm Jazzklubb

Billetter kr 250,- / medlemmer av Lillestrøm jazzklubb kr 150,- inkl. billettavgift kr 25,-

FORESTILLINGER:

Lørdag 4. september kl. 14.00 Kjøp billett