JAZZKAFÉ – BERGERSEN BARYTONE QUARTET

LØR 11. MAR KL. 13.00 Kafeen - Scene 5 BILLETTER KR 225,-

Kjøp billett Legg til i kalender

Harald Vidar Bergersen er det fulle navnet på en helt spesiell norsk musiker. I en alder der mange nøyer seg med å sitte i godstolen og strekke seg etter enda et kakestykke, drar 85-årige Harald Bergersen heller barytonsaxen sin ut av kofferten og vrenger ut noen låter av Gerry Mulligan eller bare kjører skalaer. Det gjelder å holde seg i form.

Harald Bergersen er født i 1937 – og har vært profesjonell musiker siden han fylte 18. Han spiller alle varianter av saksofoner, klarinett og fløyte. Og det har han gjort i så mange år at han har herjet i både jazzorkestre, klassiske varianter og mainstream orkestre. Harald er mannen du kan stole på når noen klaffer skal trykkes på. Han jammet dessuten med Stan Getz i 1959 – et uforglemmelig øyeblikk for begge ...

Harald er klassisk utdannet og spilte med bl.a. Oslo Filharmoniske Orkester, Kringkastingsorkesteret, Ny Musikk og Oslo Blåsekvintett. Fra 1977 var han lærer ved Norges Musikkhøgskole, bl.a. for Georg Reiss som mange kjenner fra Magnolia. Som jazzmusiker var Harald medlem av NRK Radios Big Band (1964–90) og senere med i flere andre grupper, som Big Chief Jazz Band.

Nå har Harald samlet sammen en strålende gjeng som skal besøke oss i Lillestrøm lørdag 11. mars. Den består av:
Harald Bergersen barytonsax 
Bård Helgerud gitar
Fredrik Nilsen bass 
Torstein Ellingsen trommer

Om du ikke kommer, vil Harald blåse frokosten av bordet ditt søndag morgen – i Ess-dur!

Arrangør: Lillestrøm Jazzklubb

Billetter kr 225,- / medlemmer av Lillestrøm jazzklubb kr 125,- inkl. billettavgift kr 25,-

www.jazzklubb.no

ARRANGEMENT: