JAZZKAFÉ – BABYLON BROTHERS

LØR 27. JAN KL. 13.00 Kafeen - Scene 5 BILLETTER KR 225,-

Kjøp billett Legg til i kalender

Selveste ... Babylon Brothers!

Når du tror du har hørt alt, så kommer det noe mer som gjør at ørene dine virkelig trenger å spisses. Gjerne med sylskarp ørespisser. Ladies & Gentlemen: The Babylon Brothers. Kanskje et ordspill på Steely Dans Babylon Sisters, hvem vet? Vel; ganske sikkert er det at de ikke tar taxi fra Mesopotamia og til Lillestrøm. Ikke muldyr heller. Men kommer, gjør de!

Babylon Brothers er satt sammen av det beste av det beste Skandinavia har å by på av musikere: Et fyrverkeri av et jazzrockband, som de selv sier. Kall dem gjerne jazzgangstere, ledet av supergitaristen Staffan William-Olsson fra blant andre The Real Thing, Mezzoforte, Sharp Nine og Ribbejazz-aktuelle Best Western Swing.

Med på laget har han et skikkelig råskinn på trommeskinn; Erik Smith, som har med seg sine venner (morsomhet) keyboardist og vokalist Jens Andreas Kleiven og bassist Ole Marius Melhuus. Ja vel, og hva kan vi vente oss?

Musikken er hovedsakelig skrevet av Staffan og Jens Andreas, stilistisk ligger det et sted mellom Jeff Beck, Crusaders, Lava, Larry Carlton og George Benson. Brødrene Babylon har spilt på Oslo Jazzfestival, Kongsbergjazz, Sildajazz, Dølajazz, AnJazz, Balejazz, MaiJazz, Lillestrøm Byfest, Nefertiti i Gøteborg, pluss utallige klubbkonserterer i østlandsområdet. Westcoast jazz – here we come! Og nå Lillestrøm jazzklubb.

«Babylon Sisters»-vokalisten Donald Fagen synger om falne kvinner, falne og degenererte livsstiler – og innser at han begynner å bli for gammel for disse grunne opplevelsene. Men ingen er for gamle til å nikose seg med Babylon Brothers – en opplevelse for livet – pluss moms. Det er lov til å begynne å glede seg mange uker i forveien!

Brødrene fra Babylon kommer med denne gjengen:
Staffan William-Olsson, gitar
Erik Smith, slagverk
Ole Marius Melhuus, bass
Jens Andreas Kleiven, keyboards

NB: Ingen av dem spiller harpe, lyre eller lutt denne dagen ...

Det er ikke noe bra på TV denne tidlige ettermiddagen, så det er bare å komme fine i farta eller dårlige i farta. 

www.jazzklubb.no

Arrangør: Lillestrøm jazzklubb

Billetter kr 225,- / medlemmer av Lillestrøm jazzklubb kr 125,- inkl. billettavgift kr 25,-

ARRANGEMENT: