JAZZ AND DINE – MED STAFFAN WILLIAM-OLSSON TRIO

LØR 10. JUN KL. 18.00 Kafeen - Scene 5 BILLETTER KR 595,-

Kjøp billett Legg til i kalender

Ekstrakonsert i jubileumsåret!

Vi hadde en stor og meget vellykket 25-års jubileumskonsert i februar. Det ga oss mersmak. Og vi er ikke helt ferdige med feiringen, det skal dere får merke den 10. juni. Det blir nemlig dobbeltkonsert i Lillestrøm Jazzklubb denne herlige sommerdagen. Etter noen heftige brasilianske rytmer tidligere på dagen, kan vi la pulsen søke tilflukt i et par kalde hvite på stett eller en solid halvliter så kald at tinningen ber om nåde.

Staffan William Olsson er gjest denne tidlige jazzkvelden. Svensken som i 1985 gjorde nordmann av seg. Om ikke i blodet, så i hodet. Du kan være glad for at Staffan valgte å bli supergitarist og ikke lommetyv. For med de lynraske fingrene hadde sikkert hundrevis av lommebøker funnet seg nye hjem. Men nei – det er strengeleken som er Staffans område.

Vår kjære seksstrengers trollmann har besøkt oss en rekke ganger og vi blir aldri lei av ham og hans «brothers in crime». For Staffan William-Olsson Trio er kriminelt bra. Med seg har han Terje Gewelt på bass og Hermund Nygård trommer.

Denne kvelden er altså satt av til BÅDE jazz og god mat.

Billettene inkluderer entré, to-retters middag og førsteklasses jazz. Her står både hjort og breiflabb på menyen + dessert!

Matserveringen begynner kl. 18.00 – musikken begynner en halvtimes tid senere. Det hele rundes av rundt 21.00, så junikvelden ligger åpen for flere opplevelser.

Arrangør: Lillestrøm Jazzklubb

Billetter kr 595,- inkl. både inngang og to-retters middag.

Samme pris for både medlemmer og ikke-medlemmer. Det er dessverre ikke anledning til å kjøpe bare inngangsbillett.

ARRANGEMENT: