IN MEMORY OF STEPHEN ACKLES

LØR 13. JAN KL. 19.00 Teatersalen BILLETTER KR 685,-

Kjøp billett Legg til i kalender

In memory of Stephen Ackles – Den store stemmen har stilnet.
I januar hvert år samles vi for å minnes Elvis Presley. Denne gangen blir det også for å minnes Stephen Ackles, som brått gikk bort den 25. september 2023. Vi skal ha storfint besøk fra USA med Frankie Moreno og hans band. Vi får også med oss to av Stephen Ackles sine gode venner og kollegaer,  Paal Flaata og Trond Granlund. De skal gå gjennom et repertoar bestående av sanger av Elvis Presley, Jerry Lee Lewis og Erik Bye for å nevne noen. Dette er alle sanger og artister som stod Stephen Ackles nær. 

Paal Flaata er kjent for sin usedvanlig vakre stemme og sine storslagne vokalprestasjoner. Du har hørt han som frontmann og vokalist i legendariske Midnight Choir, og han har også utgitt en rekke kritikerroste soloalbum. Gjennom en platekarriere som strekker seg mer enn 25 år tilbake i tid – de siste 20 av dem som soloartist – har Paal gledet fans landet rundt med sin imponerende stemmeprakt og sin fantastiske formidlingsevne.

Trond Granlund er en av Norges virkelige musikalske skatter. Han har gledet oss med sin fortellerevne i over 40 år og han har inspirert generasjoner. Fra sin oppvekst på Oslos østkant har han gått gradene fra rockemusiker på 70-tallet til popstjerne på det glade 80-tallet og han fremstår i dag som en av de beste roots- og bluesmusikerne Norge noen gang har produsert. Han har vunnet spellemannprisen, gitt ut mer enn 25 album, skrevet bøker og deltatt på flere innspillinger enn de fleste norske musikere.

Frankie Moreno kommer hele veien fra USA med sitt fantastiske show sammen med sine musikere. Han er ny for de fleste her hjemme, men han er et fyrverkeri av en artist med base i Las Vegas hvor han underholder til daglig. Han er blitt kåret til «Entertainer of the Year» hele 5 ganger. Han har 7 – Topp 10 Albums og 1 Emmy Nominasjon.

Vi ønsker velkommen til en musikalsk helaften!

Arrangør: Graceland AS / Flaming Star

Billetter kr 685,- / showmeny kr 1.204,-

Showmeny består av billett til showet, samt tre-retters middag i Scene 5 før forestillingen. Kan dessverre ikke kjøpes på web, da bord må reserveres.

Dersom du ikke ønsker showmeny, men allikevel ønsker å reservere et bord i Scene 5 kan du klikke her

 

Frankie Moreno
Paal Flaata
Trond Granlund

ARRANGEMENT: