«HÅP OG DRØMMER»-EN AKUSTISK HYLLEST TIL BRUCE SPRINGSTEEN

LØR 12. NOV KL. 19.30 CONNECT BILLETTER KR 300,-

Kjøp billett

«Håp og drømmer» - en akustisk hyllest til Bruce Springsteen. Terje Espenes solo.

Den 28. mai 2021 slapp artisten albumet «Hopes and Dreams - The Songs of Bruce Springsteen».

I løpet av 2021 gjennomførte Terje Espenes, låtskriver og vokalist i det kritikerroste bandet Jack Stillwater noen utvalgte akustiske konserter for å hylle Bruce Springsteen. 

Dette ble en akustisk, solo-basert konsertserie hvor han tok for seg noen av Springsteens fantastiske låter, både kjente og mer obskure, og tolkningene var nære og personlige, og mottakelsen var svært god blant publikum. Det ble også noen små innlagte anekdoter og involvering av publikum, og av og til med noen utvalgte gjesteartister.

Artisten skal i løpet av høsten 2022 gjennomføre noen få utvalgte konserter.

«Bruce har betydd mye for meg som låtskriver, inspirasjon og menneske, og jeg gleder meg til å dykke ned i materien og fremføre låtene på en ærbødig måte» - sier artisten om konsertene.

Mot slutten av fjoråret havnet det blant annet på listen over årets beste utgivelser hos Erik Valebrokk og var et av årets beste norske album ifølge Tormod Reiersen hos Gubberock.

«Samlet hørt er det et album, der cementerer Terje Espenes, som en af vor tids vigtigste nordiske sangere på americana scenen»   Side33 Danmark 

«Espenes gjorde låtarna med en jäkla känsla». Rockfarbror.se

«Med genuin ærefrykt og entusiasme tilfører Terje Espenes ekstra dybde i Bruce Springsteens låter». Terningkast 6. Arne Ivar Hansen - TF

Spotify

Facebook

Youtube

Dørene åpner kl. 18.30, konserten starter kl. 19.30.

Arrangør: Terje Espenes

Billetter kr 300,-

FORESTILLINGER:

Lørdag 12. november kl. 19.30 Kjøp billett