GAUTE ORMÅSEN OG LILLESTRØM KIRKES BARNEKOR

TOR 19. OKT KL. 18.00 Lillestrøm kirke BILLETTER KR 150,-

Kjøp billett Legg til i kalender

Velkommen til konsert med Lillestrøm kirkes barne- og ungdomskor i Lillestrøm kirke. Koret er områdets eldste kor for barn og unge, og har vært sammenhengende i drift siden 1961. 

Med oss har vi fått artisten Gaute Ormåsen, som har hatt internasjonal suksess med flere prosjekter. Som låtskriver har han skrevet sanger for verdensstjerner som Alan Walker og Robin Schulz. Det var også sikkert noen som ikke ble særlig overrasket da det viste seg at Gaute var bak en av maskene i «Subwoolfer» som stakk av med seieren i MGP 2022. Karierren startet allerede i 2003, da han var med i Norges første Idol-program på TV 2. Her tok Gaute Ormåsen en hederlig 2. plass, like bak Kurt Nilsen. 

Kort tid etter ga han ut albumet «New Kid in Town» som solgte hele 30.000 eksemplarer. Singelen «Chasing Rainbows» nådde 1. plass på VG-lista.

Lillestrøm kirkes barne- og ungdomskor er et flott musikkmiljø med vekt på sangglede og mange fine opplevelser. Det er tre korgrupper med barn/ungdom fra 6–16 år som alle vil delta på konserten både med hvert sitt program og fellesnummer. Ungdomskoret deltar i starten av oktober på NM for kor i Trondheim og vil presentere litt av NM-programmet sitt.

Velkommen til konsert med mye fin barnekorsang, ungdomskor, dans, og en flott soloartist. 

Arrangør: Lillestrøm kirkelige fellesråd

Billetter kr 150 / barn under 16 år gratis

 

ARRANGEMENT: