Kundeklubb-rabatt!

ETT FETT STORBAND SPILLER PIAZZOLLA

ONS 15. FEB KL. 19.00 Connect BILLETTER KR 300,-

Kjøp billett Legg til i kalender

Vi har gleden av å presentere det ypperste av argentinsk tango. I Storbandrakt, med Andreas Rokseth på Bandoneon og Marius Haltli-Henriksen på trompet. En uforglemmelig kveld der vi gir deg Piazzollas beste tangoer.

Tangoen tas til nye høyder ved å utnytte alle klangene og dynamikken som ligger i et storband. Sammen med solistene spenner konserten fra det vare og forsiktige til det store og intense. Dette er en sjelden anledning til å høre denne vakre musikken fremført av et solid ensemble med fremragende solister.

Andreas Rokseth er utøvende musiker med bandoneon som sitt hovedinstrument. Han tok sin mastergrad i Rotterdam og har bred erfaring i argentinsk tango, tilegnet gjennom mangfoldige studieturer og turneer i Argentina, og er i dag en ettertraktet bandoneonist i Europa. Som tangoutøver er han svært aktiv i Cuarteto SolTango, og i 2021 opptrådte han som solist med KORK under deres Piazzolla-jubileum.

Marius Haltli-Henriksen er en av storbandets absolutte favorittrompeter. Viden kjent i de musikalske kretser for sin saftige tonekvalitet og kreative spillkraft på sitt instrument. Han har erfaring fra fremtredende norske orkestre som Marinemusikken, LEGO, Ensemble Denada/Oslo Wind Orchestra, Bergen Big Band, Geir Lysne Listening Ensemble for å nevne noe. Ett Fett Storband har samarbeidet med Marius flere ganger tidligere, senest på Lillestrøm Storbandfestival i 2017 med Silya og Shorter Messages - hyllest til Wayne Shorter i 2016.

Bandet ledes denne kvelden av Eckhard Baur.

Foto: Andrej Grilic

Dørene åpnes kl. 18.30, spillestart kl. 19.00

Arrangør: Ett Fett Storband

Billetter kr 300,- / medlem kr 250,- / student kr 150,-, studentbevis må fremvises.

ARRANGEMENT: