DANS GJENNOM TIDENE MED NORSK BALLETTINSTITUTT

Lør 29. apr - søn 7. mai 6 arrangement Stjernesalen, Teatersalen BILLETTER KR 310,-

Velg dato og kjøp billett

Velkommen til den årlige vårforestillingen med Norsk Ballettinstitutt!

Sommerfugler i magen, spente smil, kanskje en liten tåre, knitring i tyllskjørt, lukten av hårspray og sminke, scenelys og mørkt bak scenen, nye venner og nye opplevelser. Endelig ny elevforestilling med NBI!

Ballettskolen Norsk Ballettinstitutt inviterer igjen til vårens store høydepunkt for store og små. Du vil få oppleve elever fra 4 år og oppover danse koreografier som i år er inspirert av «dans gjennom tidene». Alt fra barneballett og klassisk ballett, til hip hop, breakdance, akrobatikk, moderne dans og jazzdans vil være innom scenen. Elevene er fra studioene til skolen på Lillestrøm, Stovner, Majorstuen og Løren skole i Oslo, og så godt som alle våre ca. 900 elever er med på til sammen 6 forestillinger.

Nå gleder både elever, pedagoger og foresatte seg veldig til å vise frem de dyktige danserne på scenen igjen. La sine små og store dansere gi deg en herlig danseopplevelse, velkommen til «Dans gjennom tidene»!

NBI presiserer at det er Lillestrøm Kultursenter som tar seg av billettsalg og at det vil derfor være utenfor NBIs kontroll å holde av billetter, refundere kjøp eller lignende.

VIKTIG at du kjøper billett til riktig forestilling, da billettene ikke blir refundert! 

Ta kontakt med ballettskolen hvis du er usikker. 

Vi gleder oss - hjertelig velkommen til forestilling som garantert vil gi deg en spennende historisk reise gjennom dansens verden!

Arrangør: Norsk Ballettinstitutt

Billetter kr 310,- / barn under 16 år kr 195,- / familiebillett(2v+2b) kr 860,-

NB! BILLETTSALGET STARTER 1. APRIL