D.D.E. // PULSE OF FLOYD

TOR 16. JUN KL. 20.00 BYFESTEN BILLETTER KR 425,-

Kjøp billett

D.D.E. kl. 20.00 // Pulse of Floyd kl. 22.00

NB! 18-års grense.

SIRKUS D.D.E. I 30 ÅR!

Når D.D.E. feirer 30 år gjennom hele 2022, byr de opp til festforestilling. Sirkus D.D.E. er allsang og fest, magiske og rørende øyeblikk. I det hele tatt, en unik opplevelse!

I tre tiår har D.D.E. vært en del av det norske kulturlivet, ikke bare i tekst og musikk, men også som garantist for stemning, allsang og trivsel. Antall hits, konserter, solgte plater eller publikummere, er blitt til «utallige», og turnékartet er omtrent uten hvite flekker. Bandet har laget musikk, reist og gjøglet, vært perlevenner og visstnok også hatt en og annen krangel. De har spilt seg gjennom historien, fra de første steg i «After Dark» til eventyret de nå ser tilbake på.

Når D.D.E. markerer sine 30 år, er det med hver bygdefest og klubbkonsert, festival, martna og studentuke i minne. Det er med alle som har sunget med, hoppet og danset. Uten Frode Viken hadde ikke D.D.E. eksistert. Han var sentral i hva bandet ble, og var en viktig skaperkraft. Frode gikk dessverre bort i 2018. Men sangene han laget og tekstene han skrev, lever videre til evig tid. Vi synger vi dem sammen på SIRKUS D.D.E.!

PULSE OF FLOYD
Skandinavias mest turnerende Pink Floyd-tribute show kommer til Byfesten! Her blir det også spektakulært laser- og lyshow. Altså et Pink Floyd tributeshow du vil nyte – og huske!

FORESTILLINGER:

Torsdag 16. juni kl. 20.00 Kjøp billett