CHRISTINE SWEET

TOR 4. MAI KL. 20.00 Connect BILLETTER KR 270,-

Kjøp billett Legg til i kalender

Christine Sweet er en Nederlandsk sing/song writer bosatt i Norge. Hun leverer originale låter med dype engasjerende tekster i et spennende lydlandskap. Det meste serveres på engelsk, men det er også noe på norsk.

Christine Sweet presenterer her et knippe låter fra en lang karriere som låtskriver og utøvende artist, og tar publikum med på en emosjonell reise i sitt musikalske drømmeland inspirert av bla. David Bowie, Johnny Cash, Soul og R&B fra 60-70 tallet.

Hun har spilt på nasjonale radio og tv stasjoner i Nederland mange ganger i sin lange karriere, og har et navn som er viden kjent i musikalske kretser. Nå skal publikum i Lillestrøm og omegn få en smak av Christines Fairyland.

Flere album er ute på alle digitale plattformer. Det siste , «Fairyland 2», ble sluppet 1. januar 2023.

Diskografien, akkurat som konserten, spenner fra det helt drømmende akustiske til poplåter med røff energi.

Christines åpningskonsert på Molde Jazzfestival for tre år siden ble avlyst pga. pandemien og Norgesturneen gikk i vasken, men denne gangen er både hun selv og alle utvalgte musikere bosatt i Norge, lista er lagt og Lillestrøm Kultursenter blir starten på årets «Fairyland Turne 2023».

Hun trakterer selv akustisk gitar og med seg på scenen har hun multi instumentalist Ruben Wijga på keyboard, violin og ukulele, Torgar Guttu på bass og Petter Østby Sagen på percussion.

For bio, lydfiler, webshop, turneliste og mere klikk inn på www.christinesweet.com

Arrangør: Kim Therkildsen

Billetter kr 270,-

ARRANGEMENT: