BOKKAFÉ – HELGA FLATLAND OG JENS M. JOHANSSON

ONS 12. OKT KL. 20.00 Kafeen - Scene 5 FRI ENTRÉ

Åpent arrangement

– en av Norges beste og morsomste forfattere!

Helga Flatland og Jens M. Johansson er to av Norges beste og mest omtalte forfattere for øyeblikket. De er i særklasse gode fortellere, og det er en glede å få besøk av dem igjen på Scene 5.

Johansson feirer faktisk tjueårsjubileum som forfatter, og det gjør han med en herlig uhøytidelig roman om en manns fall og tiden vi lever i. «Familieverdier» er en samtidssatire, en komedie om familien, og, ikke minst, en rasende tragedie om en manns fall.

Ren underholdning er det dog ikke, til det er boken for velskrevet og dyptloddende. Johansson skriver, som man sier, «med glimt i øyet», og jeg blir ikke forundret hvis han har latt seg inspirere av mennesker han har møtt og portrettert i karrieren som journalist i Dagens Næringsliv. Gabriel M.V. Moro, VG (Terningkast 5)

Helga Flatland kan feire et fantastisk prisbelønt forfatterskap fra debuten «Bli hvis du kan. Reis hvis du må». Med «Etterklang» høster hun igjen strålende kritikker:

Flatland er i det hele tatt en utmerket formilder av samtidsproblematikk, og fanger uanstrengt inn både metoo-, by og land- og koronatidsdebatter i boka. (...) Hun er slemt fornøyelig på en måte som minner om Vigdis Hjorth, og prosaen har godt trøkk. Det gjør Etterklang til en lettslukt og fengende leseopplevelse.» Maya Troberg Djuve, Dagbladet (Terningkast 5)

Scene 5 er åpen mandag – lørdag fra 11.00 til ganske seint. Vi anbefaler på det kraftigste å komme tidlig så dere kan prøve menyen vår, eller å ta noe å drikke før arrangementet starter klokka 20.00. Matserveringen fra kjøkkenet stenger når Bokkafeen starter.

---

Arrangør: Scene 5

Fri entré

Det kan være lurt å reservere bord. Scene 5 er åpen mandag – lørdag fra 11.00 til ganske seint. Vi anbefaler dere å komme tidlig slik at dere kan prøve menyen vår, eller å ta noe å drikke før arrangementet starter klokka 20.00. Matserveringen fra kjøkkenet stenger når arrangementet starter.

ARRANGEMENT: