BLÅ TONER

ONS 18. OKT KL. 19.00 BLAKER KIRKE BILLETTER KR 175,-

Kjøp billett Legg til i kalender

Skedsmo Viseklubb presenterer «Blå toner» i Blaker kirke som en del av Lillestrøm Kirkefestivals konsertprogram.

Skedsmo Viseklubb, Norges eldste aktive viseklubb (50 år i fjor), med dype røtter i det lokale kulturlandskapet, inviterer deg til konserten «Blå toner». Som en del av Lillestrøm Kirkefestival, vil denne konserten by på en musikalsk opplevelse som vil berøre deg og etterlate et varig inntrykk.

«Blå toner» vil ta publikum med på en reise gjennom en rekke musikalske sjangre som passer inn i den kirkelige atmosfæren i Blaker kirke. Fra visesang til jazz, vil Skedsmo Viseklubb utforske en bred palett av toner og stemninger.

Når man tenker på musikkens rolle innenfor kirkelige ritualer, kan man ikke unngå å erkjenne dens kraft til å formidle følelser, skape fellesskap og uttrykke tro og hengivenhet. Musikk har lenge vært en integrert del av kirkens liturgi og har evnen til å løfte og berøre oss på en dyp og personlig måte. Ved å blande ulike sjangre som jazz, spirituals, blues, folkemusikk og visesang der teksten står sterkt, søker man å skape et rom for refleksjon og ettertanke.

Arrangør: Lillestrøm kirkelige fellesråd

Billetter kr 175

LILLESTRØM KIRKEMUSIKKFESTIVAL
• Lillestrøm kirkemusikkfestival ønsker å skape nysgjerrighet rundt hva kirkemusikk er og kan være. Opplev arrangementer med profesjonelle artister i ditt lokale kirkerom. Gjennom ni dager vil kirkemusikk i mange stilarter bli representert i både konsertformat og liturgiske sammenhenger.
• Hvert arrangement skal inneholde både noe kjent og noe som kan utfordre grensene. Festivalen vil være interaktiv med muligheter for deltagelse for publikum alene, men også sammen med utøverne.

ARRANGEMENT: