Kundeklubb-rabatt!

BJARNE BRØNDBO – E6 OG MANGE SIDEVEIER

ONS 20. MAR KL. 19.00 Teatersalen BILLETTER KR 475,-

Kjøp billett Legg til i kalender

Et konsertforedrag med Bjarne Brøndbo, en av Norges største musikere, best kjent fra bandet DDE hvor han er vokalist og frontfigur. Dette vil være en uforglemmelig halvannen time med DDEs låtkatalog: de største hittene, historier, erfaringer og hendelser fortalt med et glimt i øyet.

Han har vært med i en rekke TV-programmer, blant annet «Hver gang vi møtes»  og «Norske Talenter», sistnevnte som dommer. Bjarne har også vært medprogramleder i to sesonger av God sommer Norge på TV 2, og han har fire sesonger bak seg med Adventsprogrammet «Julekveld hos Prøysen».

Han har også drevet med flere soloprosjekter og har gitt ut en soloplate med navnet «Salmer på ville veier». Bjarne mottok Hedda Prisen for sin medvirkning på Trøndelag Teater Scenen i 2004. Forestillingen «Purpur & Gull» ble sett av mer enn 50.000 publikummere på totalt 140 forestillinger.

Bjarne har et brennende engasjement og en treffsikker humor, og har derfor blitt en ettertraktet konferansier og foredragsholder. Han er også tilgjengelig til ulike TV-opptredener, samt mindre musikalske innslag.

Foto: Line Berre

Arrangør: Brandpeople og Lillestrøm Kultursenter

Billetter kr 475,- / medlem kr 425,- / showmeny kr 944,-

Showmeny består av billett til showet, samt tre-retters middag i Scene 5 før forestillingen. Kan dessverre ikke kjøpes på web, da bord må reserveres.

Dersom du ikke ønsker showmeny, men allikevel ønsker å reservere et bord i Scene 5 kan du klikke her

ARRANGEMENT: