BETTY ROOTS’ COUNTRY-SALMER

TOR 19. OKT KL. 19.00 DALEN KIRKE BILLETTER KR 175,-

Kjøp billett Legg til i kalender

Visste du at melodien til Kjærlighet fra Gud er opprinnelig en amerikansk visemelodi som heter «Lilly Dale»?

Betty Roots er sanger og låtskriver fra Aurskog-Høland. Denne kvelden kommer hun for å spille salmer på country-vis. Betty Roots har med seg bandet sitt og et damekor som synger amerikanske religiøse sanger fra filmen «O Brother Where art Thou?». Grip cowboyhatten din og kom deg ut til vakre lille Dalen kirke. Det er ikke så langt ut på landet!

Det er god parkeringsplass. Hvis du ønsker å ta bussen fra Lillestrøm, anbefaler vi å hoppe på buss nummer 490 mot Trøgstad kl. 18.15 og ta den til Gansvika bussholdeplass. Da er du i kirkebenkene kl.18.50.

Arrangør: Lillestrøm kirkelige fellesråd

Billetter kr 175

LILLESTRØM KIRKEMUSIKKFESTIVAL
• Lillestrøm kirkemusikkfestival ønsker å skape nysgjerrighet rundt hva kirkemusikk er og kan være. Opplev arrangementer med profesjonelle artister i ditt lokale kirkerom. Gjennom ni dager vil kirkemusikk i mange stilarter bli representert i både konsertformat og liturgiske sammenhenger.
• Hvert arrangement skal inneholde både noe kjent og noe som kan utfordre grensene. Festivalen vil være interaktiv med muligheter for deltagelse for publikum alene, men også sammen med utøverne.

ARRANGEMENT: