BERIT NORDSTRAND

TIR 26. OKT KL. 19.00 TEATERSALEN BILLETTER KR 420,-

Kjøp billett

Ønsker du mer energi og overskudd til aktiviteter som er viktig for deg i ditt liv? Kjenner du på diffuse helseplager, blir lett småsyk eller har du en mage som krangler? Kjenner du deg trøtt og sliten tross en lang natts søvn? Berit kommer nå med ny bok og nytt foredrag hvor hun formidler kunnskap om enkle matgrep som kan gi mer energi, bedre magen, øke energinivået og dempe inflammasjon og sykdomsprosesser i kroppen.

Både ugunstige matvalg og langvarig stress setter seg i kroppen, ofte i form av svekket tarmhelse, magetarmbesvær, betennelser og i det lange løp mer sammensatte livsstilssykdommer.
Berit ønsker med Omstart 30 å gi deg inspirasjon, kunnskap og en stor dose motivasjon til å begynne å lage mat som demper betennelsestilstander i kroppen. Eller enda bedre, forebygger slik at du er godt rustet for utfordringer som kommer din vei. I foredraget Omstart 30 tar lege Berit Nordstrand deg med på en kunnskapsreise gjennom kroppen. Med humor og selvironi inspirerer hun publikum til små matgrep og lavere skuldre. Berit er lidenskapelig opptatt av å formidle hvordan du kan kose deg til optimal livskvalitet gjennom små grep som kan gi stor forandring.

Berit er utdannet lege,spesialist i klinisk farmakologi, spesialist i rus – og avhengighetsmedisin, og kognitiv terapeut. Hun har 25 års erfaring i klinisk arbeid som lege. Hun er kjent for sitt lidenskapelig engasjement og sine inspirerende foredrag. Berit har 6 barn og deler også kunnskap og metoder om hvordan du får til en smartere livsstil i en hektisk hverdag. Med hennes metoder kan du kose deg mer og nyte den beste utgaven av deg selv. Nordstrand har engasjert seg i spørsmål knyttet til kosthold og helse, og har utgitt en rekke bøker om dette.

Arrangør: Atikko

Billetter kr 425,- / student kr 380,- / honnør kr 380,- / grupper 10+ kr 380,-

FORESTILLINGER:

Tirsdag 26. oktober kl. 19.00 Kjøp billett