BARNAS TEATERLØRDAG – URPREMIERE – EN FISK TIL LUNA

LØR 7. OKT KL. 13.00 Tellus BILLETTER KR 125,-

Kjøp billett Legg til i kalender

Lisa Aisatos nydelige bok blir nå teater. En visuell, musikalsk og poetisk forestilling om å være annerledes – og om å høre til.

Når Luna ikke får sove oppdager hun en merkelig skapning i måneskinnet utenfor vinduet sitt, en slags… flyvende ballongfisk som hverken er fisk eller fugl? Hun skjønner ikke hva den sier, men Luna bestemmer seg for å finne ut av hvor den egentlig hører hjemme. Kanskje den kan passe inn i byen hvis hun kler den ut? Kanskje den bor i havet med andre fisker? Men hvordan skal hun vite hvor den bor når hun ikke forstår et ord av hva den sier?

Den lager så rare lyder, kanskje de kan forstå hverandre på andre måter enn med ord? Hva hvis de tegnesnakker, dansesnakker, syngesnakker? Vil hun forstå månefisken da?

Forestillingen er et samarbeid mellom Unge Viken Teater og Fabularium Produksjoner, og er skapt etter Lisa Aisato sin billedbok «En fisk til Luna». Den utforsker hva det vil si å føle seg annerledes gjennom visuell poesi, språklek og stemningsfull musikk.

Forestillingen egner seg for barn fra 3-6 år, og for barn med spesielle behov.

Produsert av Unge Viken Teater

Varighet: Ca. 30 minutter

Arrangør: Unge Viken Teater

Billetter kr 125,- / barn kr 125,-

Ledsager: For den som har behov av følge/assistanse aksepterer Lillestrøm Kultursenter ledsagerbevis utstedt av kommunene. Ledsager har fri entré på alle forestillinger. Billetter med ledsager kan dessverre ikke kjøpes på nett, kun i billettluken. De kan også bestilles på telefon 64845550.

ARRANGEMENT: