BARNAS TEATERLØRDAG – RULLE

LØR 19. OKT KL. 13.00 Tellus BILLETTER KR 125,-

Kjøp billett Legg til i kalender

Alt er rundt! Bli med på en poetisk, fantasieggende forestilling uten ord.

Rulle er en historie om et menneske som plutselig befinner seg i en helt rund verden. Alle ting rundt henne er runde. Og de store, vakre skapningene – er de levende? Det må hun finne ut av. 

Forestillingen Rulle er laget av kompaniet WicheLevinsen Productions. De produserer nonverbal og visuell scenekunst – de siste årene med ny og spesielt fokus på de yngste barna fra 0 til 6 år. Forestillingene utvikles i samspill med materialer/sceneobjekter og befinner seg i grenselandet mellom dans og fysisk teater. Målet er å skape en uimotståelig sone for barna, som vekker deres interesse, nysgjerrighet og engasjement gjennom skuespillernes og dansernes animasjon og dansende lek med materialene/sceneobjektene. 

I pedagogikken omtales de yngste barna som «kroppssubjekter»: dette innebærer blant annet at barna forholder seg sanselig og kroppslig til fenomener i verden. Derfor blir barna alltid invitert inn i scenografien i siste del av forestillingen for å interagere med danserne, materialene og sceneobjektene gjennom felles lek. Denne barneleken avrunder forestillingene.

Passer fra 3 år
Varighet: 40 minutter

Produsert av Wiche Levinsen Productions
Idé og konsept: Yvonne Wiche Levinsen
Regi: Claire Heggen, Théâtre du Mouvement
Skuespiller: Yvonne Wiche Levinsen
Musikk: Jonas Bjerketvedt
Tilrettelegging for barn 3-6 år: Anne Mali Sæther
Lysdesign/teknik: Roy André Nilsen
Tekniker: Tor Marius Refshal
Scenografi/kostyme: Katrine Nilsen
Foto: Roy Andre Nilsen

Arrangør: Unge Viken Teater

Billetter kr 125,- / barn 125,-

ARRANGEMENT: