ÅGE, GUNNAR OG TRONDHEIMSOLISTENE

FRE 5. NOV KL. 19.00 TEATERSALEN BILLETTER KR 595,-

Kjøp billett

Åge Aleksandersen, Gunnar Pedersen og Trondheimsolistene spilte sommeren 2019 to konserter i Nidarosdomen under Olavsfest.

Begge konsertene ble utsolgt i løpet av få timer og det samme ble en omfattende turné i 2020. Høsten 2021 turnerer de igjen, og nå tar de turen innom Lillestrøm Kultursenter!

Adresseavisen skrev den gang følgende om konserten: «Hvem hadde trodd at Levva Livet skulle få en til å gråte», «Musikken presenteres i en naken og sårbar drakt – helt nydelig» «Konserten er på mange måter ikke bare en konsert, det er en opplevelse».

Dette blir en unik konsertopplevelse hvor Åge byr på seg selv og hvor det vises en annerledes side av Norges mest populære artist. Vi får høre de fleste kjente sangene samtidig som vi får høre flere som vanligvis ikke presenteres på konserter. Som Åge selv sier: «Vi stikker innom for å slå av en prat og spille og synge noen låter».

Foto: Odd Inge Teige

Konserten er støttet av Koteng

Arrangør: Tekst og musikk AS

Billetter kr 595,- / 2 retters showmeny kr 1.005,-,- / 3 retters showmeny kr 1.105,-

Showmeny består av billett til showet, samt middag i Scene 5 før forestillingen. Kan dessverre ikke kjøpes på web, da bord må reserveres.

Dersom du ikke ønsker showmeny, men allikevel ønsker å reservere et bord i Scene 5 kan du klikke her

FORESTILLINGER:

Fredag 5. november kl. 19.00 Kjøp billett Få billetter igjen