Kundeklubb-rabatt!

ADA OG SNØMANNEN

Fre 29. nov - søn 15. des 13 arrangement Stjernesalen BILLETTER KR 450,-

Velg dato og kjøp billett

Julens forestilling er vår egenproduserte «Ada og Snømannen», nå med Hilde Lyrån i en av hovedrollene! Over 5000 så den forrige gang og etter gode innspill fra publikum blir historien nå enda bedre!

Med nytt og bearbeidet manus, et flott ensemble, oppdaterte kostymer og kulisser ønsker vi publikum hjertelig velkomne til årets juleforestilling!

Kort om historien: 
Fortellingen handler om unge Ada som mest av alt vil ha snøen og julegleden tilbake til hjembyen sin. Der har det nemlig vært forbudt å feire jul i mange år.

Til sin store overraskelse finner Ada en lykt som viser seg å være magisk. Kan den hjelpe henne med å få snøen og julegleden tilbake?

Hun skjønner raskt at hun trenger hjelp og plutselig dukker det opp en snømann! Han er sendt på oppdrag fra selveste julenissen for å hjelpe Ada på veien. Ada må hente frem alt hun har av mot for å overvinne byens skumle vekter, og en falsk borgermester.

Nye vennskap skal vise seg å bety alt når hun skal vinne julen tilbake!

Historien om Ada er spennende, morsom og fylt av flott musikk.

Lillestrøm Kultursenter har produsert en rekke egenproduserte forestillinger, og vi gleder oss til å presentere Ada og Snømannen i 2024. Ensemblet består av profesjonelle skuespillere, barn, unge og voksne amatører fra Lillestrøm og omegn.

Manus: Hans-Petter Thøgersen
Musikk: Svein Gundersen
Regi: Ole-Hermann Gudim Lundberg
Co-regi og koreografi: Martine Lundberg

Korarrangementer: Aina Gundersen
Sanginnstudering: Tor Ingar Jacobsen og Nora Gjestvang
Kostymer: Jeanette Gjestvang
Scenografi: John F. Johansen

Lyddesign: Petter J. Ringstad
Lysdesign: Øyvind Grimstad

Forestillingen varer ca. 2 timer og 20 minutter inkludert pause.
Passer for store og små fra 5 år og oppover.

Arrangør: Lillestrøm Kultursenter

Billetter kr 450,- / barn under 16 år kr 375,- / familiebillett 2v+2b kr 1.500,- / kundeklubb kr 420,- / BORI kr 420,- / medlem kr 420,-

ARRANGEMENT: