CHRIS HOLSTEN

Om arrangementet

Fjoråret ble ikke som noen av oss så for oss, heller ikke Chris Holsten fra Lillestrøm. Det som skulle være hans store turnéår, med konserter over land og strand ble et år hvor både 28-åringen og publikum måtte holde seg hjemme.

Likevel bød året på mange oppturer for artisten. Vinteren 2020 var han en av syv solide musikere som var med i TV2s suksessprogram  «Hver gang vi møtes», der publikum ble vitne til sterke musikalske øyeblikk, åtte lørdager på rad.

Kort tid etter fulgte det en rekke utgivelser fra artisten, ledet an med hitlåten «Wish I Never Met You» som herjet på radiolistene, før den etterlengtede EP-debuten «Cold Hearts» kom i april. Med EP-slipp i ryggen og suksess fra «Hver gang vi møtes» tok Chris det musikalsk videre i duett med Frida Ånnevik med den norske tolkningen av «If The World Was Ending» (JP Saxe & Julia Michaels). «Hvis verden» fikk umiddelbart enorm respons fra publikum og strømmet til platinum knappe fire måneder etter slipp. Som krone på verket vant duoen prisen for Årets låt under årets Spellemannutdeling.

Det er dog på scenen multitalentet trives aller best og gjennom året har Chris Holsten virkelig fått vist det norske folk hvilken fenomenal liveartist han er. Klubbturné og en rekke festivaler stod på trappene for artisten da Covid-19 brøt ut og satt en stopper for de fleste kulturarrangementer i Norge.  Konsertene som han ikke fikk spilt i 2020 er nå satt opp i 2021 og den spilleglade artisten og hans musikere er klare til å ta scenen og publikum med på festen når dørene til konsertscenene åpnes igjen.

Arrangør: Nordic Live AS og Lillestrøm Kultursenter

Billetter kr 315,- / medlem kr 295,-

Foto: Pernille Sandberg