Supersuksessen «Da verden kom på skinner» er tilbake!!!

Har savnet dette i Lillestrøm!

Forrige gang bymusikalen ble spilt utenfor Lillestrøm Kultursenter, satt Kirsti Sørlie Hansen blant publikum og tenkte «her skulle jeg vært med». Så ble hun headhuntet av regissørene.  

Jeg tror det har vært et savn blant befolkningen etter en musikal som handler om Lillestrøm og vår viktige historie. Det var absolutt på tide med en bymusikal, jeg kjente at det var riktig. Solonumrene er flotte, de store fellesscenene er fantastiske. For ikke å snakke om de sladrete nabokjerringene, det strålende koret og bandet! Alle små og store roller er like viktige for at dette skal bli bra. Det eneste som manglet, var at jeg var med, ler Kirsti Sørlie Hansen (31) fra Rælingen. Hun er takknemlig for at produsent og regissør Henrik Amundsen og Erik Schøyen nå har plukket ut nettopp henne til å spille Martine, datteren i huset. Hun som til slutt gifter seg med en fyr fra Strømmen, selv om faren hennes aldri vil goda at hennes utkårede er en Strømling.  

Henrik har skrevet et par nye sangtekster til årets bymusikal, blant annet til Kirsti (Martine), som vil komme stormende opp på scenen for å fortelle publikum at hun nettopp har fått sitt første kyss. Det er en situasjon Kirsti lett setter seg inn i. Det første kysset gjorde inntrykk på henne selv også.

Det skjedde på bussterminalen i Lillestrøm, da jeg skulle si «ha det» til en gutt som jeg hadde et godt øye til. Vi gikk på skole på Bjørkelangen og ble nesten kastet av bussen på vei hjem fordi vi bråkte. Vi skrek og lo, og alle unntatt den stakkars bussjåføren hadde det skikkelig gøy. Og så endte det i et kyss! Det var jo stas, sier Kirsti fornøyd. Hun synes også det er en ære å få være med i bymusikalen, og Henrik forteller at Martine får en noe mer fremtredende rolle enn sist. Det passer Kirsti fint, som er scenevant så det holder. Hun har vært med på Idol flere ganger, men ble for alvor kjent da hun i 2011 kom på 5. plass. Kjærligheten til teater og musikk er stor, og nå er Rælingsjenta frilanser på heltid.

Det startet med «Spice Girls», jeg var helt hekta på dem. Helt siden jeg var liten har jeg hermet etter stjernene, spesielt Disney-figurer som «Skjønnheten og Udyret». Jeg spilte for meg selv, kledde meg ut og kunne alle tekstene. Nå i voksen alder er det Eva Cassidy som er mitt musikalske forbilde. Jeg er egentlig litt sjenert, men tør mer fra scenen. Så jeg gleder meg til å være energiske og modige Martine, sier Kirsti fornøyd.

Kjøp billetter her

_
_
_