2

SCENE 5

Her er det stor variasjon, smakfulle retter og en fantastisk aktivitet!

– Vi øser superlativer over kokkene våre, for vi får så utrolig mange hyggelige tilbakemeldinger på maten de lager. Det er utrolig gøy, sier vertinne Sissel Tveit på Scene 5.

Sammen med Frode Hellum, Anne Brinck Heyerdahl, Mirva Lampi, Tom Lunde og Marita Kristensen utgjør hun den faste staben på den populære kafeen Scene 5 på Lillestrøm Kultursenter. Nå som det er høysesong, myldrer det av folk i alle kriker og kroker, på både middag, bokkafeer, konserter og quizer.

 – Scene 5 er på alle måter en annerledes kafé. Her er det fullt trøkk i høysesong, men også jevnt med hyggelige mennesker på både frokostmøter, konferanser og seminarer hele året. Det er utrolig moro at det er så stor variasjon når det gjelder aktivitet her, og vi er veldig takknemlige for at publikum kommer på så mye av det vi arrangerer. Det viser jo bare at folk er engasjerte og at det er et stort behov for en møteplass som Scene 5 i Lillestrøm, sier Sissel Tveit, som oppfordrer alle til å reservere bord, slik at man sikrer seg plass tidlig.

–  Vi liker nemlig ikke å måtte avvise folk i døra fordi det er fullt! Vi gleder oss og alle er hjertelig velkommen.

_
_
_